Bileklikler konusunda her kadın hassastır. Çünkü biz kadınlar bilekliklerin oldukça özel parçalar olduğunu ve bileğimizde oldukça hoş durduğuna inanırız. Elbette bu sadece bir inanç da değildir. Çünkü bileklikler, gerçekten güzellerse, bilekte de bir o kadar güzel dururlar. Bu noktada da önemli olan kesin olarak güzel olan bilekliği bulmaktadır. Bunu sağlamak için de Bayar Gold doğru bir adres olarak düşünülebilir.

Altın baş bilekliği kalitesini gösterme konusunda önce olabileceği gibi gerçekten de oldukça hoş, zarif bir bilekliktir. Tercihlerimiz arasına, ilk gördüğümüz anda yerleşen bileklik, her tarza olan uygunluğu ve zarafeti ile de baş tacı olmaya da layıktır.

Bileklik Detayları İnceleme

Görür görmez çok beğeneceğiniz bir ürün olan altın ataş bileklik, altın ayarı olarak 14 ayardır ve ağırlığı da 1,10 gram şeklinde belirlenmiştir. Bunun yanı sıra günlük kullanıma da uygunluğuna ek olarak herhangi bir alerji durumu da oluşması mümkün değildir. Kendinize ya da bir başkasına alıyorsanız, bilekliğin ölçülerinin de ona göre ayarlanması durumu mümkündür.

Satın aldığınızda sertifikası ile gönderilecek olan bileklik, üzerinde damga ve patentini de bulundurmaktadır. Ayrıca kargo işlemleri sırasında yaşanabilecek sıkıntılı çalınma ve kaybolma durumlarına karşı da size teslim edilene kadar sigortalı olarak korunmaktadır. Ayrı olarak da ürünün evinize kadar teslimatı sırasında kargo işlemi de ücretsizdir.

Kaynak: https://www.bayargold.com/urun/altin-atas-bileklik