Yüzükler üretilir iken çeşitli madenler kullanılmaktadır. Elmaslar, pırlantalar, altınlar ya da gümüşler yüzüklerin üretilme aşamalarında kullanılmaktadır. Fakat en çok tercih edilen yüzük modelleri pırlantadan üretilen yüzük modelleridir. Beştaş yüzük fiyatları üretildikleri maden çeşidine göre belirlenmektedir. Yüzüklerin üretim maliyetlerinde en düşük maliyetli genellikle gümüş olur. En yüksek maliyetli ise genellikle pırlantadan üretilen olur.

Sürekli olarak beş taşlı yüzük modellerinin maliyetleri de düzenli olarak artmaktadır. Son dönemlerde ise en yüksek maliyetli beş taşlı yüzük modelleri yine pırlanta taşından üretilen yüzük modelleri olmuştur.

Günümüzde Beştaş Yüzük Fiyatları

Günümüzde yüzük fiyatları belirlenir iken ilk olarak üretim aşamasında kullanılan maden türüne belirlenir. Çünkü her maden türünün değeri aynı değildir. Ardından kullanılan taşların boyutlarına bakılmaktadır. Boyutuna göre fiyatlarda artmaktadır. Boyutu ile birlikte gramajına bakılır. Daha sonra ise üretim sürecinde tasarım aşamasında ki işçiliğine göre fiyatlar belirlenmektedir.

Yüzükler üretim sürecinde genellikle tasarım sırasında çok fazla işçilik istemektedir. İşçilik işlemleri ise zorlayıcıdır. Sürekli olarak artış gösteren beştaş yüzük fiyatları bu aşamalar ile belirlenmektedir. Son dönemlerde ki yüzük fiyatlarını öğrenmek için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-bestas-yuzukler web adresini ziyaret edebilirsiniz.