Beklenen yağmur İstanbul'da başladı, fırtınayla birlikte etkili olacak yağış İstanbul'un kuzey bölgelerinde etkisini hissettirmeye başladı. Yoğun yağış, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde etkisini arttırdı. Taksim Tüneli'ni su bastı sürücüler zor anlar yaşadı. Bugün etkili olacak olan fırtına için Kadir Topbaş'tan İstanbullulara uyarı geldi. Başlayacak olan fırtınanın saatlerce süreceğini söyleyen Topbaş, teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

İstanbul’da başlayan yağmura şiddetli rüzgar da eşlik ediyor. İstanbul’un kuzey bölgelerini etkilemeye başlayan yağış Göktürk civarlarında şiddetli şekilde devam ediyor. Yoğun yağış nedeniyle TEM otoyolunun Seyranpete-Hasdal arasında bulunan bazı bölümlerinin su altında kaldığı bu nedenle bu yolda trafik oluştuğu gelen bilgiler arasında.

İstanbul’un kuzeyinde fırtına ve yağış etkili oluyor. Yağışın İstanbul’un birçok bölgesinde yoğun şekilde devam ettiği belirtiliyor. İstanbul’da etkili olmaya başlayan yağışa kümülonimbus bulutunun neden olduğu belirtiliyor..

KAĞITHANE’DE YOLLAR DEREYE DÖNDÜ

Meteoroloji’nin uyarısının ardından İstanbul’un kuzeyinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. Yoğun yağış, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde etkisini arttırdı. Kağıthane’de başlayan kuvvetli yağış ile birlikte bazı yollar dereye döndü.