Ev dekorasyonunda en çok dikkat edilmesi gereken parçalar aydınlatma ürünleridir. Yaşam alanına ayrı bir ambiyans vadettiği gibi aydınlatma ürünleri genel konsepti de en iyi şekilde ifade eder. Yaşam alanlarında tabiat temalı, doğal, kusursuz ve ihtişamlı bir dekorasyon arzu ediyorsanız bambu aydınlatma ürünlerinin ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Bambu dekor ürünleri, doğal dokularıyla her ortamda kolaylıkla adapte olabilir. El işçiliği ile üretilen bambu aydınlatma ürünleri, sıra dışı bir estetiğin yanı sıra etkili bir aydınlatma da vadediyor. Tercih edilecek ampulün gücüne göre yüksek ya da ortalama standartta her türden aydınlatma talebini karşılanması mümkün.

Bambu Aplik ve Bambu Masa Lambaları

Bambu aplikler, farklı tasarım seçenekleriyle herkesin kendi tarzını yaşam alanına en iyi şekilde yansıtabilmesini vadediyor. Klasik konseptler için oldukça ideal olan bambu aplikler, modern bir tarz geliştirmek isteyenlere de seçenekler sunuyor. Özgün renk tonları, dikkat çeken tasarımları, yüksek standartta kaliteleriyle bambu apliklerle yaşam alanlarına estetik katabilirsiniz.

Bambu masa lambaları hem aydınlatma çözümleri hem de estetik dekorasyon talepleri için tercih edilebilecek en ideal aydınlatma ürünlerindendir. Bölgesel aydınlatma taleplerini fazlasıyla karşılayan bambu masa lambaları, kreatif tasarımlarıyla fark yaratan dekorasyon da vadediyor. Sitrus Siyah Bronz Üç Ayaklı Bambu Masa Lambası ile iddialı ve estetik modern bir görünüm elde edebilir ya da Mahperi Renkli Bambu Masa Lambası ile geleneksel bir tarz geliştirebilirsiniz.

Benzersiz Dokularıyla Bambu Avize Modelleri

Benzersiz dokularıyla her yaşam alanında fark yaratan bambu avize modelleri, geniş yelpazeli seçeneklerle sunuluyor. Her zevke hitap eden modeller arasında; geleneksel, avangaard, modern, klasik, bohemli tasarımlarıyla fark yaratan ayrıcalıklı modeller bulunuyor. Ayrıca bambu avize modelleri kullanım kolaylığı bakımından da yaşam alanlarında birçok avantaj sağlayacaktır.

Farklı boy ve ölçülerde ayrıcalıklı tasarımlara ev sahipliği yapan bambu avize modelleri, renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Turuncu, sarı, kırmızı, yeşil gibi canlı renklerin yanı sıra modeller arasında klasik renklerden oluşan tasarımlar da bulunuyor. Özel tasarım bambu aydınlatma ürünlerine sunum tahtası ve daha birçok dekor ürününe sahip olmak için www.mylamp.com.tr ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.