Globalleşen dünyada ve gittikçe artan nüfus yoğunluğu çevreyi ve doğal kaynakları gittikçe bilinçsiz bir şekilde tüketmektedir. Bilinçsizce artan bu tüketim çevreye oldukça hasar bırakmaktadır. Avisar vidanjör olarak yıların verdiği deneyim ve tecrübe ile yer altı ve yer üstü tüm temizlik işlemlerini özverili bir şeklide yapmaktayız.

Hizmetlerimizden bahsetmek gerekirse kısaca bazılarını şöyle özetleyebiliriz.

Kanalizasyon Görüntüleme: Kanalizasyon hatları döşendikten sonra yılarını verdiği hasar sonucu hatta çöküntüler tıkanıklıklar meydana gelmektedir. Avisar vidanjör olarak bu gibi sorunları kanal görüntüleme kameraları ile görüntülüyoruz ve noktasal tespit yapıyoruz. Kanal görüntüleme işlemimiz büyük kanalizasyon hatları ve bina içerisindeki pis su hatları dahildir.

Vidanjör Kiralama: insan gücünün yetersiz kaldığı yerlerde büyük iş makineleri devreye girer. Vidanjörlerimiz günlük, aylık ve yıllık kiralatmaktayız. Vidanjörlerimiz ile kanalizasyon hatlarını açabilir biriken pis su ve temiz suları çekebilirsiniz. Vidanjörlerle kanalizasyon hatlarını içi tazyikli su ile yıkanır ve rögar bacaları içinde biriken katı atıklar temizlenir.

Tuvalet tıkanıklığı açma: tuvalet hatalarına atılan bez peçete ve tıkanmasına neden olacak bir çok etken yüzünden tuvaletler sıklıkla tıkanır. Tuvaletlerin tıkanmasına neden olan daha bir çok etken vardır. İnşat zamanında iken gider hattına dolan kum ve inşat kalıntıları da tuvaletin tıkanmasına  neden olmaktadır. Tuvalet tıkanıklıklarını kanal açma robotları ile tesisatı kırmadan açıyoruz. Yaptığımız bu hizmet Avrupai bir işlem olup müşterilerimize kesinlikte ekstradan bir maliyet çıkarmaz kusurumuz bir şekilde tıkanıklıklar açılır.

Kanalizasyon temizleme: Büyükşehirlerde nüfus yoğunluğunun artması ve iklim olaylarının da normal seyrinin dışın çıkması ile yeraltı ve yerüstü doğal denge gittikçe bozulmaktadır. Yağmur yağışlarının normal seyrinden farlı bir şekilde yağması sonucu yağmur hatlarına kum ve çakıl dolmaktadır.  Kanalizasyon hatların atılan katı atıklar da tıkanıklıkların artmasına neden olmaktır. Bu gibi sorunların artması ile insanlar gittikçe huzursuz olmaktadır. Kanalizasyon hatlarını insan gücü ile temizlenmekte zor olduğundan vidanjör araçları ile kanal içleri basınçlı su ile temizlenir çıkan katı atıklar ise vidanjör ile vakumlanıp dezenfekte edilir.

Diğer hizmetlerimiz: 

Kanalizasyon açma

Kanal açma

Kanal yenileme

Kanal görüntü alma

Vidanjör hizmeti

Rögar tıkanıklığı açma

Rögar temizleme

Mutfak banyo tıkanıklığı açma

Fosseptik yenileme

Periyodik bakım

Yağ tutucu temizleme

                Daha fazla bilgi ve destek için 7/24 bizimle iletişime geçebilirisiniz.