Anneler gününde ömürlük hediyeler!

Zarif ve yenilikçi detaylar ile süslenen kusursuz tasarımlar birbirinden güzel pırlantalar ile birleşerek Anneler Günü‘nde farkınızı ortaya koymanıza yardımcı olacak. Zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde annenize ömürlük bir hediye vermeye ne dersiniz?

Anneler Günü Fırsatları

Zen Pırlanta Anneler Günü’ne özel %50’ye varan indirim fırsatıyla sizin her zaman yanınızda. Zen pırlanta tasarımları arasından hangisini seçeceğinize karar veremediyseniz listemize göz atmalısınız. Birbirinden güzel modeller arasında annenize uyacak bir mücevher mutlaka bulacaksınız. Zen pırlantanın göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken modelleri Anneler Günü için eşsiz bir hediye alternatifi oluşturuyor. 

 Pırlanta Yüzükler Çok Yakışacak

0.50 Karat Baget Pırlanta Yüzük

Mücevher tutkumuz her şeyin üstünde. Son modayı parmaklara taşıyacak olan Zen pırlanta koleksiyonlarından pırlanta yüzükler annenize ya da eşinize çok yakışacak.  Yaz ayları yaklaşırken hem doğallığından hem de ışıltılı renklerinden ilham alıyoruz. 0.62 Karat Baget Pırlanta Yüzük Hafif ve zarif parçalardan oluşan yüzük koleksiyonu Anneler Günü için baştan aşağı şık bir hediye almak isteyenlere özel tasarımları ile dikkat çekiyor.

 Pırlanta Kolye Sevenler

0.08 Karat Aşkın Ritmi Pırlanta Kolye Kolye takmak her kadın için ayrı bir zevktir. Hem kullanımı kolay hem de kıyafetinizi anında değiştirecek olan pırlanta kolyeler şimdi Anneler Günü’nde anneniz veya eşiniz için parlıyor. Yaptıkları her şey için, anneler sadece bir günü kutlamaktan daha fazlasını hak ediyor. Asla unutulmayacak ömürlük bir hediye olan pırlanta bu yüzden mükemmel bir hediye seçimi. Zen pırlanta bahar ayını birbirinden güzel koleksiyonlarla karşılıyor. Hem kaliteli hem de çok şık parçalarıyla uzun süre konuşulacak tasarımlara imza atıyor. 0.03 Karat Melek Kanadı Pırlanta Kolye Yaşamın renklerinden ve doğadaki canlılıktan ilham olan modellerin tüm detaylarında sevginizi hissettirmeye devam edecek.

Pırlanta Küpeler Hem Daha Ucuz Hem Daha Şık

0.13 Karat Sonsuzluk Pırlanta Küpe Eğer asla küpelerden vazgeçmem diyen bir anneniz varsa pırlanta küpeler Zen pırlantada %50’ye varan indirimlerle sizleri bekliyor. Bu özel parçalar annenizin her anına zarafet getirmekle kalmayacak aynı zamanda gelecek yıllar için ona mutluluk getirecek. Ömürlük bir hediye olan Pırlantalar şimdi sadece sizin için parlıyor. Küpeler gündüzden geceye yapılan tüm planlara sorgusuz sualsiz ayak uydurmaya hazır! Hem de %50’ye varan kaçırılmayacak indirimlerle! Saat Kolye Hediye