Amazon sitesi 1994 yılında kitap satma amaçlı kurulan bir sitedir. O yıllardan günümüze kadar gelişme göstermiş ve çok iyi bir pazaryeri haline gelmiştir. Önemli ve çok büyük bir ağa sahiptir. İnternet üzerinden satış yapmak isteyenlere fırsatlar sağlar. İsterseniz mağaza açabilir, kârlı bir şekilde ticaret yapabilirsiniz. Herkes Amazon’ da satış yapamaz öncelikle bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Özellikle bir Türkiye vergi numarası, hesap numarası, e mail adresi gibi şeylerin bulunması şarttır. Özelikle vergi numarası olmadan satış yapılmasına izin verilmez.

Amazon E-ticaret Fırsatları Nelerdir?

İnternetten satış yaparak para kazanmak isteyenler, bu konuda Amazon e-ticaret sitesini tercih ederek, dünyanın en büyük pazaryeri alanına katılım sağlar. Satışlar genel olarak bütün Avrupa ülkelerini kapsar. Mağazadan her yere ulaşım sağlanır.  Ürünlerin hepsi Amazon deposunda toplu durur. Daha sonra, satış yaptıkça müşterilere kargo yapılır.

Satışlar satıcı ve kullanıcı arasında bir aracı olmadan direk olarak yapıldığı için gelir seviyesi çok iyi olur, kazancı yükseltir. Ayrıca ülkeler arasında bir alışveriş olduğu için, döviz kuru olarak kazanç sağlanır. Kimse zarar etmez hatta kâr el de eder.  Satışlar istediğiniz alandan bilgisayar üzerinden yapılır. Bir ofisiniz olmasına gerek duyulmaz. Çoğu kişi artık kazanç kapısı olarak e ticaret sitelerini tercih ettiği için, Amazon e-ticaret bu konuda en büyük alandır. Forwardie sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: https://forwardie.com/amazon-e-ticaret