Son dönemlerde oldukça önemli bir yer alan internet alışverişleri konusunda Aliexpress alışveriş sitesi de kişilerin dikkatini çekmekte başarılı olmuştur. Yurt dışında kurulmuş olan sitemiz Dolar üzerinden alış veriş yapma imkânı sağlamaktadır. Yurt dışında olan yabancı mağazaları bir araya getirerek ve Türkiye'de dahi olmayan ürünlerin kolay bir şekilde ülkeye geçişine zemin hazırlayan bir platform olarak değerlendirilebilir.

 

Nasıl Sipariş Verilebilir?

Kişilerin sitemizden sipariş verme aşamasında daha kolay hareket edebilmeleri adına siteyi Aliexpress Türkçe olarak kullanmayı tercih etmeleri doğru olacaktır. İstedikleri ürünleri sipariş vermek için hemen al butonuna basarak sipariş oluşturabilirler. Bu aşamadan sonra ödeme sayfasına yönlendirilmekte ve kişiler ödeme ister havale ister EFT isterlerse de kredi kartı ile yapabilirler. Bu aşamadan sonra kargo bedelinin ödenmesi ile de sipariş aşaması tamamlanmış olmakta ve ürün firmamız Aliexpress tarafından hazırlanması sağlanmaktadır.

Kargo Aşaması Ne Kadar Sürededir?

Kişilerin burada hazırlanması ve gerekli mal birikimin firmamızda oluşabilmesi adına Türkiye'ye geçiş aşamasında biraz beklemeleri gereklidir. Bu açıdan dolayı yetkililerimiz tarafından Ali Ekspres sitesinde siparişlerini takip edecekleri bir platformda kurulmuştur. aliexpresspaketim.com linki sayesinde kısa yoldan siteye ulaşım sağlayabilirsiniz. Kargo süreci aşamasında kişi bazlı olarak değil de tam bir toplam ruhu ile çalışma sürdürmekteyiz. Bu açıdan dolayı gümrük işlemleri ve nakliye masraflarının en aza indirilmesi hedefinde olduğumuzdan kargo sürecinde beklemeler olacaktır.