Akdeniz’in en gözde tatil lokasyonu olan Kıbrıs hem tarihi zenginlikleri hem doğal güzellikleri hem de muhteşem deniziyle her sene binlerce turistin akınına uğramaya devam ediyor. Elexus ve Acapulco Kıbrıs gibi birbirinden kaliteli Kıbrıs otelleri muhteşem hizmetleriyle tüm misafirlerinin beğenisini kazanıyor. Herşey dahil oteller turistlerin tüm ihtiyaçlarına çözüm sunarken erken rezervasyon fırsatları yakalandığı zaman turistler çok uygun fiyatlarla muhteşem bir tatil yapabiliyor. Kıbrıs’ın romantik atmosferi yeni evli çiftlerin de bu adayı seçmesine yol açıyor. Kıbrıs balayı otelleri kaliteleri ve imkanlarıyla giderek daha çok çifti kendilerine çekiyor. Mistik Kıbrıs sokakları, Kıbrıs’ın korunan tarihi binaları ve batıklar keşfetmeyi sevenler için birçok zenginlik vadediyor. Sualtı sporlarını denemek isteyenler Acapulco gibi lüks Girne otelleri arasından dilediklerini seçerek macera dolu günlere adım atabiliyor.

Kıbrıs’ta Kesintisiz Eğlence

Tatil fırsatları yakalayarak Kıbrıs’a ulaşan turistler tatil günlerini dopdolu geçirebiliyor. Her ne kadar Kıbrıs otelleri tüm olanakları kendilerine sunsa da Kıbrıs sokaklarını keşfetmek isteyen maceracılar Kıbrıs’ı doyasıya yaşamak istiyor. Bisiklet turları düzenleniyor, doğa yürüyüşleri yapılıyor, tarihi yerler geziliyor, festivallere katılım sağlanıyor ve elbette Kıbrıs’ın muhteşem sahillerinde zaman geçiriliyor derken güneş batıyor. Güneşin batmasıyla birlikte Kıbrıs’ın renkli gece hayatı tüm hızıyla etkisini hissettiriyor. Birbirinden ünlü gece kulüplerinde sınırsız eğlence yaşanırken casinolar şansını denemek isteyenlerle dolup taşıyor. Tek bir tatille birçok deneyim yaşama imkanı sunan Kıbrıs ucuz tatil imkanlarıyla da herkesi kendine hayran bırakmayı sürdürüyor.

Yöresel Lezzetleri Denenmeye Değer

Kıbrıs otelleri yöresel lezzetleri sunarak misafirlerine yepyeni deneyimler yaşatsa da Kıbrıs sokaklarındaki lezzetlerin de denenmesi gerekiyor. Hellim peyniri, şeftali kebabı derken günün nasıl geçtiğini anlamayan turistler sıcakkanlı Kıbrıs halkının misafirliği karşısında şaşkınlık yaşıyor. İklimi kadar sıcak halkıyla da gönüllerde taht kurmayı başaran Kıbrıs; 14 yaş ücretsiz oteller sayesinde ziyaretçilerini her sene arttırmayı başarıyor. Ucuz tatil denilince eğlencenin az olduğu izlenimi olsa da Kıbrıs tüm doğruları değiştiriyor. Kaliteli otelleri, bol aktivite seçeneği, emsalsiz sahilleri ile Kıbrıs; sadece Akdeniz’in değil tüm dünyanın en cazip tatil merkezleri arasında yer alıyor.

Kaynak: http://www.ucuzkibristurlari.com/