Öğrenci, bekar, yoksul yada tam tersi ev, ofis cafe gibi yerlerin değişim zamanlarında farklı tasarımları için ellerindeki ürünleri satışa sunmaları gibi farklı nedenlere bağlı olmakta ancak bahsi geçen bu kesimlerin ortak paydası 2. el eşya alanlar ofisleri olmaktadır. Bu alanda hizmet veren ve Beylikdüzü ikinci el eşya alanlar alım yada satım işlemleri için mukulogluticaret.com ile iletişime geçebilirler.

Az Kullanılmış

Kırık dökük olmayan ve kullanım açısından işlevselliği sürekli olanelektronik, beyaz eşya, koltuk takımları, masa sandalye, yatak, baza, halı, avize, aksesuar ve daha pek çok eşyayı uygun fiyata veren firmamız elinde bulundurduğu ürünleri çok geniş alanda sergilemektedir. Görerek dokunarak kalitesini görebilir ve fiyatlarda uzlaşma sağlayabilirsiniz. yaptığımız işin risklerini bilerek hızlı iletişim, geniş servis ağı, işinin ehli personel ve nakil işlemlerinde kullanılacak araçlarımız ile için en kaliteli hizmeti en kısa sürede sunmaktayız.

Neler Var Neler

Firmamızda yer alan ürünler arasında az kullanılmış ürünlerin yanı sıra mağazaları teşhir ürünlerini de spot olarak sıfır ürün kapsamında alarak mağaza satış fiyatından daha ucuza satmaktadır. Bu satış türümüzle arasındaki farkımızı ortaya koyarak tüketiciye ekonomik destek sağlamaktayız. Sıfır ürünü 2. el adı altında daha ucuza almak ve mekanlarınızı güzelleştirmek için l 7/24 kurumsa olarak aracılık yapmaktayız.