15 Mayıs Pazar günü saat 18:00’da Ayhan Sicimoğlu & All Latin Stars konseri ile latin müzikleri, muhteşem sahne performansları ve dans gösterileri ile unutulmaz bir konser ziyaretçileri bekliyor olacak. Ayhan Sicimoğlu ile neşeli bir sohbete eşlik edecek hareketli bir konser, baharın neşesini izleyen herkese yaşatacak.

Yemyeşil çimenler üzerinde ünlü markaların etkinlik ve ikramlarla renklenecek konsept alanları, genç ve başarılı tasarımcıların yer alacağı tasarım caddesi, uzay üssü, şişme hayvanat bahçesi, eğlenceli oyunlar, animatörler, sınırsız pamuk şeker ve popcorn ile çocuk dünyası alanı, Best Fm ile tüm gün enerjinin hiç düşmeyeceği canlı dj performansları, ahşap boyama, ünlü şeflerle lezzet deneyimleri gibi uygulamalı etkinlikler ve sürpriz ödüllerle dolu dolu iki gün sizi bekliyor olacak.


Country tarzını yansıtacak şık dizaynları ile konuklara çok özel sürprizler hazırlayan markalar arasında; Alligator-Betek Boya, Yatsan, Mardan Palace, Fiji Water, Finansbank, Acıbadem Hastanesi, Vanucci Mutfak, Pronet, Nar Gourmet, Benefit yer alıyor.

Kişiye özel dizaynlar, genç ve başarılı modacıların konseptleri, değerli taşlarla özel tasarım aksesuarlar, geri dönüşümle elde edilmiş doğal ahşap mobilyalara kadar ilgi çekici stant alanları ile Atölye 55, Mergim, By Palette, Bohcha, Hurdahane, Goja, Morikukko, Elçin Dağlaroğlu gibi genç tasarımcılarla renklenecek tasarım caddesi en ilgi çekici alan olacak.

Genç tasarımcılar tasarım caddesinde 
Şenliğe katılacak markalar arasında Alligator-Betek Boya, Yatsan, Mardan Palace, Fiji Water,Finansbank, Acıbadem Hastanesi, Vanucci Mutfak, Pronet, Nar Gourmet, Benefit var. Ayrıca kişiye özel dizaynlar, değerli taşlarla yapılmış özel tasarım aksesuarlar ve geri dönüşümle elde edilmiş doğal ahşap mobilyalara kadar pek çok şey bulabileceğiniz Atölye 55, Mergim, By Palette, Bohcha, Hurdahane, Goja, Morikukko gibi markalar ve Elçin Dağlaroğlu gibi genç tasarımcılar da tasarım caddesinde katılımcılarla bir araya gelecek. 

Baharın coşkusunu Kemer Country Golf Kulübün eşsiz ortamında yaşamak isteyen herkes 14 -15 Mayıs günlerinde Kemer Country e davetli…