Invest in American Houses

Invest in American Houses olarak uzmanlığımız ve zengin portföyümüzle yatırım danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. Amerika’nın önemli yatırım noktalarından cazip fiyatlı, yüksek getirisi olan gayrimenkulleri, kira garantili olarak sizlere sunuyoruz.


Sizlere önerdiğimiz gayrimenkul fırsatlarıyla, ufak birikimleriniz büyük kazanca dönüşebilir. ABD’de alacağınız evin amortisman yani kendini geri ödeme süresi yaklaşık 10 yıldır. Kira getirisi ise yıllık ortalama ev maliyetinin %10’udur. Aynı maliyetlerle ülkemizin büyük şehirlerinde alacağınız gayrimenkul kira getirisine oranla Amerika’da yaklaşık olarak 3 kat daha fazla kira geliri elde edebilirsiniz. Kira garantisi sayesinde düzenli döviz geliriniz olur, bu sayede de yatırımın geri dönüşü çok kısa sürede tamamlanır.

Dolar olarak gelen kiranın hesabınıza nasıl yatacağı, vergi takibinin nasıl yapılacağını, hukuk işleri ya da evin tamirat işlerini düşünmenize de hiç gerek yok. Kurduğumuz geniş altyapı sayesinde Amerika’daki gayrimenkul pazarını hiç bilmeseniz de yatırımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Alırken kazanın, sürekli gelir gelsin.

Yatırım amaçlı bir gayrimenkul satın almak ve onun kiracısını, tamirini, vergisini düşünmek yerine arkanıza yaslanıp rahatlamak ve aylık garantili kira almak istiyorsanız, doğru yere geldiniz.
 












www.investinamericanhouses.com