İbrahim Şengül doğup büyüdüğü topraklardan Göktürk Mahallesinden Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldu

Sayın Eyüpsultan'lı Göktürk'lü Dostlarım ;

1975 yılından bu yana aranızda bulunmanın onurunu yaşayan bir kardeşiniz olarak, sizlere hizmet etmek isteğim doğrultusunda ''Eyüpsultan İlçemiz Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı'' için müracaatımı AK Parti’mizin ilgili makamına arz etmiş bulunmaktayım.

Geçen yıllar içerisinde başarı ile gerçekleştirmiş olduğum gerek ticari ve gerekse sosyal faaliyetler ve tesis edilen dostluklar sonrasında elde etmiş olduğum deneyim, bilgi ve tecrübeler -siz dostlarımdan aldığım destek sonrasında- bana bu göreve de talip olma cesaretini vermiştir.

İl, İlçe ve Mahallî Teşkilâtlarımızın desteğine ve siz Göktürk‘lü dostlarımın teveccühüne mazhar olabilirsem, belirlenen hedefler doğrultusunda üstlendiğim görevin gereklerini hakkıyla yerine getirebilmek ve ilçemizi sosyal ve kültürel alanlarda daha yüksek yaşam seviyelerine ulaştırabilmek için durmadan çalışacağıma eminim.

Gayret bizden, Destek sizden, Takdir Allah (c.c.) ‘dandır.

Sevgi ve Saygılarımla.

AK Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi aday adayı İbrahim Şengül

AK Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi aday adayı İbrahim Şengül

İbrahim Şengül kimdir?

1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İbrahim Şengül, evli ve 3 çocuk babasıdır. İlköğrenimini Göktürk İlkokulu'nda tamamlamış olup müteakiben gittiği Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'ni o günkü ekonomik şartlar nedeniyle yarıda bırakarak ticaret hayatına atılmıştır. 1992 yılında 4. Levent'te ''Büfe ve Kafeterya işletmeciliği'' yaparak başlattığı ticari hayatını, daha sonra Göktürk'te ''Tarım Ürünleri Üretim ve Pazarlaması'' yaparak devam ettirmiş ve en sonunda '' Emlak Değerleme Pazarlama ve Müteahhitlik faaliyetlerine yönelmiş olup halen kurmuş olduğu İnfo Yapı A.Ş. firmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yapmaktadır. 20 yılı aşkın bir zamandır '' Gayrimenkul ve Mimarlık'' alanlarında Göktürk'te ticari hayatını sürdürmektedir.

Yapmış olduğu ticari faaliyetlere ilave olarak topluma yardımcı olabilmek amacıyla çeşitli faaliyetlerde bulunmaktadır. Sivil Toplum Kuruluşlarında ve Sosyal Projelerde aktif olarak görev almakta ve 2017 yılından bu yana '' Kastamonu - Cideliler Derneği Başkanlığı'nı sürdürmektedir.