İstanbul'da bir evin çatısı çöktü, dereler taştı vatandaşlar zor anlar yaşadı. İstanbul'da Ayazağa Deresi taştı, evde mahsur kalan 6'sı çocuk 12 vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı. Yurtta birçok noktada kar ve yoğun yağmur yağışı hayatı etkiliyor. İşte yurttan hava muhalefeti detayları...

GÖKTÜRK VE KEMERBURGAZ'DAN SEL MANZARALARI
















Sarıyer Ayazağa Mahallesinde aşırı yağış nedeniyle dere taştı. Dere kenarında kalan 4 evi su bastı, 6'sı çocuk 12 kişi mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri sırtında taşıyarak kurtardı.
İstanbul'da dün akşamdan beri etkisini sürdüren yağış nedeniyle birçok ev su altında kaldı. Sarıyer Ayazağa Mahallesindeki Ayazağa Deresi, aşırı yağış nedeniyle taştı. Evin kenarındaki 4 ev gece geç saatlerde su almaya başladı.

DERE TAŞTI BAZI EVLERDE SU 1 METREYE ULAŞTI

Bazı evlerde yaklaşık bir metreye kadar su doldu. Yataklarından uyanan vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri vatandaşları kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri önce çocukların bulunduğu evlere giderek kurtarma çalışmalarına başladı. Ekipler daha sonra kimi yetişkin vatandaşları sırtına alarak, kimisini ise iki er taşıyarak kurtardı.
Evinden kurtarılan bir kadın ise sinir krizi geçirerek, ‘her şeyim gitti' diyerek feryat etti.