Göktürk mahallemizde sizlerden gelen öneri istek ve şikâyetlerinizi çözüme kavuşturulması için yetkili kurumlarla hızlıca irtibata geçip sorunlarınıza yardımcı oluyoruz.

Geçtiğimiz günlerde instagram sayfamız üzerinden bir takipçimiz ‘‘ Göktürk Mahallesi Kumlugeçit sokakta dallar sağlı sollu yolun üstüne gelecek kadar uzamış. Belediyemizden dalların budanması konusunda yardım isteyebilir miyiz? ’’ şeklinde mesaj aldık.

Göktürk Mahallesi Kumlugeçit Sokakta dalların yola gelecek şekilde uzadığını mesajını yetkililere ilettik. Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından dallar budandı.

New Göktürk Dergisi olarak haberi takip edip, yetkililerin sorunun giderilmesini sağladık. Vatandaşın mağduriyeti giderildiği için bizlerde mutlu olurken, durumdan memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri ise New Göktürk Dergimize teşekkür ettiler.

Eyüpsultan Belediyesi’ne ve Eyüpsultan Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere çalışmalarından çok teşekkür ediyoruz.