Göktürk'te Deniz Koltuk Yıkama

Koltuk temizliği, sadece temiz bir görünüm için değil, insan sağlığı için de oldukça önemlidir. Çünkü koltuklar üzerinde biriken ve uzun süre temizlenmeyen kir ve tozlar; astım, KOAH ve sinüzit gibi ciddi solunum yolu rahatsızlığı ve alerji şikâyeti yaşayanlar için risk oluşturur. 

Deniz Koltuk Yıkama Göktürk'te Koltuklarınızı buharla ve en iyi koltuk yıkama şampuanlarıyla ferah bir şekilde yıkıyor. İstanbul'un her noktasına hizmet veriyor.

Gsm : 0 552 737 04 45

Sosyal Medya : instagram.com/denizkoltukyikamaistanbul

Profesyonel Koltuk Yıkama için Deniz Koltuk Yıkama Göktürk ve Kemerburgaz'da hizmetinizde!

Koltuk yıkama işlemi öncesinde koltuk yüzeyleri bu işlem için özel olarak imal edilen şampuanlar ile ıslatılır. Bu ıslatma işleminin nedeni ise şampuanın kirlere çok daha iyi nüfus etmesini sağlamaktır. Koltuk yıkama makinesi ve şampuanları ile gerçekleştirilen bu hizmet, her koltuk için yaklaşık olarak ortalama 1-2  saat kadar sürmektedir. Ancak koltuk yıkama süresi, koltukların minderli olup olmamasına göre değişiklik göstermektedir.

Koltukların kuruma süresi ise hava koşullarına göre 6 - 12 saat arasında değişmektedir. Bu anlamda yaz aylarında koltuklar daha kısa sürede kururken, kış aylarında ise bu süre uzamaktadır. Siz de koltuklarınızda %100 hijyen sağlamak istiyorsanız silerek temizlemek yerine Deniz koltuk Yıkama ile profesyonel koltuk yıkama hizmetinden faydalanmalısınız.

Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz