2020 sezonundaki yeni renkleri ve son dönemde ilgi gören golf ürünlerini Göktürk Golf Store'da yakından inceledik. Ürünleri ve gelişmeleri bize detaylıca anlatan Mustafa Akarsu , bu sezonun öne çıkan ürünlerini de okuyucularımız için paylaştı.

Golf Store kimlere hitap ediyor?

Golf Store, golf oynamasını seven, modayı ve golf teki yeni ürünleri yakından takip eden herkese hitap ediyor. Sahalarda yaş sınırlaması olmadığı için bizim ürünlerimizde 7'den 70'e tüm golf severlere yönelik, keyifli golf ürünleridir.

Mağazalarınız hangi şehirlerde var?

Golf Store İstanbul - Göktürk, Antalya, konsinye mağazalarımızla Ankara, Marmara Golf Kulübü ve Bodrum Golf Kulübü'nde yer almaktadır.

internet satışlarınız başladı mı?
N11.com'da çok kısa bir zaman içerisinde spor kategorisinde Golf Store olarak yer alacağız. Zaman ya da mekan dolayısıyla bize ulaşa mayan misafirlerimiz malzemelerini n11.com'dan temin edebilirler.

Bu sezonun renkleri ve öne çıkan Golf Store ürünleri nelerdir?

Bu sezon golf sopalarında Mi, M2, Ozel Tour, putter koleksiyonu ilgi görüyor. Golfçüler bu yıl sopalarını bu seri ile yeniledi diyebiliriz. Tekstilde ise Ralphlauren RLX, Adidas Golf ve Galvin Green'de pastel renklerin baskınlığı aynı zamanda canlı renklerin fazlalığı oldukça geniş bir renk kartelasıru değerli golf severlerin beğenisine sunuyor.

Golf Store müşterilerine özel uygulamalarınız var mı?

Golf Store müşterileri bizim için çok özeldirler. Bizim sürekli müşterilerimizin özel indirimleri her zaman vardır. Yine tüm müşterilerimizin istedikleri adrese ürünlerinin gönderimi Golf Store standartları içindedir. Hızlı ve kaliteli servis bizim müşteri memnuniyetimiz açısından ön planda tuttuğumuz bir değerdir.

Kiralama usulü ürün kullanımı yapılıyor mu?
Maalesef, Golf Store ürünleri kişiye özeldir ve kiralama hizmeti yapmıyoruz.

Golf Store Göktürk

Adres : İstanbul Caddesi Göktürk Suits No:13 Göktürk - İstanbul

Telefon : 0212 322 63 13