Özel Göktürk Artı Etki Kişisel Gelişim Kursu Göktürk’te 3. yılında Ortaokul ve Lise kademelerindeki tüm branşlarda uzman ve özverili öğretmen kadrosu ile başarı odaklı eğitim anlayışı 2021-2022 eğitim döneminde de devam ediyor.


 

Göktürk Artı Etki Kişisel Gelişim Kursu olarak Göktürk’te 3. Yıl

LGS ve YKS sınav grupları ve ara sınıfların okula destek çalışmalarımızla yoğun bir eğitim programı uyguluyor.

4-6 kişilik grup ve birebir özel dersler, zenginleştirilmiş program içerikleri, yeni nesil soru çözüm teknikleri, düzenli ödev kontrolü ve bireysel öğrenci takip sistemi ile öğrencilere hayatlarının önemli bir dönemi olan sınav sürecinde rehberlik ediyor.

Türkiye geneli kurumsal deneme sınavları ile ölçme-değerlendirme sonucunda eksiklerini tamamlama etütleri, kişiye özgü çalışma programları, sınav kaygısı, stres yönetimi, zamanı doğru kullanma gibi rehberlik faaliyetlerimizle sınav yolculuğunda öğrencilerimize yol arkadaşlığı yapıyor.

Velilere öğrencilerin akademik gelişimleri hakkında sürekli bilgilendirmeler yaparak veli-öğrenci-kurum işbirliğini sağlıyor.

Ortaokul ve Lise kademelerindeki tüm branşlarda uzman ve özverili öğretmen kadrosu ile başarı odaklı eğitim anlayışı 2021-2022 eğitim döneminde de devam ediyor.

Adres: Göktürk Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. No:4/1 Göktürk - İSTANBUL

Telefon : 0542 261 2019

Sosyal Medya: instagram.com/etkiegitim