Yemek yapmak deyip geçmeyin... Çocuklar Atölye Krem Karamel'de sadece pizza, makarna, kek vs. yapmayı değil aynı zamanda; yemek yeme alışkanlıklarını düzenleyen, mutfak hijyeni, mutfak güvenliği, besinlerin faydaları, nerede ve nasıl yetiştikleri, mutfakta kullanılan ekipmanların güvenli ve doğru kullanımı gibi bilgiler edinmesine de fayda sağlayan bir aktivite olduğunu söylemek doğru olacaktır. Üstelik yemek yapmanın kazanımları bununlada kalmıyor; yemek yapmak büyükler için olduğu kadar çocuklar için de bir çeşit rehabilitasyon. Beyni dinlendiren, sakinleştiren bir uğraş.Yemek yapmak beş duyuya hitap edebilen bir fiziksel aktivite olmanın yanı sıra içinde barındırdığı matematik, kimya, fizik, biyoloji gibi bilimlerle çocuğun görerek öğrenmesine olanak tanıyor.



Zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamanın dışında sosyal ve ruhsal gelişimlerini de düzenliyor.Paylaşma, başarma, keşfetme, deneme, neden sonuç ilişkisi kurabilme, hayal edebilme gibi kişisel gelişime faydası olan çok yönlü bir kazanım sistemi. Kısacası, Krem Karamel, çocukların eğlenirken bir yandan da fiziksel, zihinsel ve duygusal becerilerini geliştirmesine ve sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmesine fırsat tanıyor.



8 Aylık’tan itibaren 15 yaş ve üzerindeki tüm yaş gruplarına uygun özel yemek atölyeleri düzenleyen Krem Karamel, aylık olarak yayınlandığı atölye programlarına katılımın yanı sıra kişiye veya gruba özel atölyeler, doğum günü organizasyonları veya özel partilerde de tercih edilen mekanların başında yer alıyor.



Krem Karamel Aralık ayında sizlere çok özel atölyelerden oluşan bir takvim hazırladı;

Çocuklar için;
* Çikolatalı Pizza
* Gingerbreadman Cookies
* Yılbaşı Kurabiyeleri
* Yılbaşı Pastası
* Asılabilir Kurabiyeler (Yılbaşı ağacınızı kurabiyelerle süsleyin)
* Yılbaşı kahvaltısında Krep & pancake
* Kurabiye Ağaç
* Yılbaşı Cupcakeleri

Yetişkinler için;
• Yılbaşı menüsü
• Yılbaşı Pastası



Çocuklarının sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmasını isteyen ebeveynler; çocukları keyifli bir macera yaratırken, bu süre içinde onları tamamen görebilecekleri kafede zaman geçirebiliyorlar. Atölye Krem Karamel’de her şey taze olarak ev doğallığında hazırlanıyor. Menüde cheesecakeler, tatlı tuzlu kurabiyeler, sandviçler, salatalar, kahvaltı seçenekleri gibi her öğüne uygun taptaze, sıcacık farklı lezzetler, yeni sürprizler ve leziz sunumlar yer alıyor.

Göktürk’teki şirin mekanda hem çocukları hem de ebeveynleri büyük bir zevkle ağırlayan Atölye Krem Karamel, farklı mekanlarda yapacağınız özel etkinliklerde de konsepte uygun ve size özel dizayn edilen farklı menü seçenekleri ile davetlerinize renk katacaktır.



Atölye Krem Karamel aralık ayı içerisinde Alper Türedi'nin yürüttüğü "Bir Dileğim Var" kampanyasının uzantısı olarak bir sosyal sorumluluk projesi düzenliyor. Cafe içerisinde yılbaşı dilekleri olan beyaz bir ağaç yapılacak. Yardımda bulunmak isteyenlerin destekleri Muş'un merkezine bağlı Kırköy ilköğretim okulunda okuyan, maddi durumları iyi olmayan çocukların yüzlerini güldürecek. 



Yılbaşı boyunca Atölye Krem Karamel'de sıcak sahlep ve çikolata ikramı olacak.

Adres: İstanbul Cad. Country Life İç Avlu Çarşı No 181 Göktürk, Eyüp
Tel: 0212 322 44 34
Mail: [email protected]

www.atolyekremkaramel.com



Didem Gencer Doğru