Geçtiğimiz dönemde Eyüpsultan Belediyesi'ne giden vatandaşlar sorunları ve sıkıntılarını Belediye başkanına iletmek isterlerse randevu alıp görüşme sağlıyorlardı. Randevu yoğunluğundan dolayı görüşmek isteyen vatandaşara sıra neredeyse gelmiyordu. Deniz Köken bu yanlış uygulamayı kaldırıp, randevu almaksızın gelen vatandaşlarla birebir görüşecek.

VATANDAŞ RANDEVU ALMADAN BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞEBİLECEK

Vatandaşları Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Binası’nda bulunan Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda kabul eden ve görüşmeleri Belediyenin birim sorumlularıyla birlikte gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Deniz Köken, randevu almaksızın gelen vatandaşlarla birebir görüşüp sorunlarını ve taleplerini dinleyecek.

10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilen Halk Gününe vatandaşlar yoğun ilgi göstereceği bekleniyor. Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Deniz Köken, yaptığı görüşmeler sonrası vatandaşları taleplerine göre çözüm üretecek olan ilgili Başkan Yardımcıları ve Müdürlüklere yönlendiricek.

HER ÇARŞAMABA HALK GÜNÜ

Halk Günleri buluşmaları bundan sonraki süreçte de her hafta Çarşamba günü 10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilmeye devam edecek.


Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz