Kıymetli Eyüpsultanlılar ;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerinde Cumhur İttifakı olarak seçime giriyoruz , 36 ilçede Ak Parti tabanlı adaylar , 3 ilçedede MHP tabanlı adaylar yarışıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında adayımız Sayın Binali Yıldırımdır. Eyüpsultan İlçemizde Ak Parti tabanlı Cumhur İttifakı adayımız Sayın Deniz Kökendir , Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin talimatları doğrultusunda belediye başkan adaylarımızın seçilmesi için gece gündüz çalışmaktayız. Cumhur İttifakının kazanması Milliyetçi Hareketin kazanması anlamına gelecektir.

31 Mart Yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı , İlçe Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliklerine oy vereceğiz. Belediye Başkanlıklarında AKPARTİ-MHP İstanbul’da ortak adaylarla yarışa girecektir fakat meclis üyeliklerinde her parti kendi listesiyle yarışmaktadır. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak her seçim bölgesinde meclis üyesi adayları olarak çalışmaktayız.

Meclis Üyelikleriyle ilgili pusulada Milliyetçi Hareket Partisi olarak üç hilal amblemimizle seçime giriyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz. Meclis üyelikleriyle ilgili ittifak olmadığını tekrar hatırlatmak fayda görüyorum.

Millete hizmet etme yolunda en büyük gücüm vatan sevgimdir ve bu sevgimi en iyi gösterebileceğim zeminlerden biri de yerel yönetimdir. Milliyetçi Hareket Partisi Eyüpsultan Belediye meclis üyesi adayı olarak öncelikle gülümseyen yüzümle uzatılan eli geri çevirmeyerek darda kalanlara yardım etmek istiyorum. Belediyecilik dokunmak hissetmek ve düşünmek ve sorunlara aşkla odaklanmaktır. Bizlerde bunu sizinle birlikte başaracağız.

Milliyetçi Hareket Partisi Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adayı olarak sizlerin desteği ve oyuyla seçilirsem yerel hizmetlerin zamanında , hızlı ,  ekonomik ve adil bir şekilde sunulması ;  Çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren , toplumsal çıkarları gözeten plan ve projelerin yapılıp uygulanması ;  doğal , tarihi ve kültürel mirasın korunması ;  her türlü afete hazırlıklı , fiziki ve sosyal alt yapının sağlanması ; yeterli yeşil alanların , spor alanlarının ve sosyal donatılarının sağlanması ; yoksulların gözetilmesi ; hizmette eşitlik ile vatandaşın bilgilendirilmesi yaşanabilir çağdaş kent ortamının temin edilmesi için gayret göstereceğim ve belediye çalışmalarının bu hususlara uygun olması için çalışacağım.

Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken şekilde kullanarak Eyüpsultanı çağdaş yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak için gayret göstereceğim. Yerel yönetimler bence en ücra köşedeki vatandaş ile iletişim halinde olunması gereken ,  ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olunan , vatandaş memnuniyetinin ve hayat kalitesinin yükseltilmesini ülkü edinen hizmet kurumu olmalıdır.

Demokratik ,  insan haklarına,  din ve vicdan özgürlüğüne saygılı sosyal hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda ; üniter yapıyı esas alan sosyal adaleti , toplumsal huzuru , hizmette eşitlik ile vatandaşı bilgilendirmeyi amaç edinen değişim ve gelişimde milli ve evrensel değerleri bütünleştiren yerel hizmetleri vatandaşa en etkili biçimde sunan anlayış meclis üyesi adayı olarak siyasi anlayışımın temelini oluşturmaktadır.

Milliyetçi Hareket Partimizin Belediyecilik kapsamında Üretken Belediyecilik vizyonu 9 temel ilke esas alınmıştır. Meclis üyesi olarak seçildiğim takdirde bu ilkeleri esas alarak çalışacağım.

1.MİLLİYETÇİLİK

Milli ve manevi değerlere önem veren ,  kentlilik bilincini geliştirerek mensubiyet aidiyetleri pekiştiren , çağdaş dünyanın gereklerine göre hizmet anlayışını biçimlendiren , yenileyen ve bu anlayışla halka hizmeti benimseyen bir belediyecilik.

2.ÇALIŞKANLIK

Çalışmayı ibadet kabul eden ,  milli hasletlerini hizmet aşkıyla harmanlayan , hizmette hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan , sadece halka hizmete odaklanan bir belediyecilik.

3 ADALET

Bütün vatandaşları merkezine alarak hizmet götürürken hakkı ve hukuku ön planda tutan , kimseye öteki gibi davranmayan adil ve eşitlikçi belediyecilik.

4.ŞEFFAFLIK

Tüm insanlığın kabul ettiği ahlaki değerler üzerinden hizmet üreten , bunu Türk Milletinin yüksek insani vasfı olan sevgi , hoşgörü ve adalet ilkeleriyle donatan; şeffaf , hesap verebilen bir belediyecilik.

5.ÇAĞDAŞLIK

Bir eliyle kente hizmet ederken , diğer eliyle modern dünyayı takip edip üretilen mal , hizmet , bilgi ve teknolojiyi kentinin ve ülkesinin çıkarlarıyla birleştirebilen bir belediyecilik.

6.KALKINMACILIK

Kentin kalkınması için yapılacak planlama çalışmalarında ,  sektörel değerlerden en önemli olanı öncelikli sektör olarak belirleyen , diğer sektörleri ise bu sektörü destekleyecek şekilde planlayan , sektörel imkanları bütüncül yaklaşım çerçevesinde birbirlerini tamamlayacak şekilde hazırlayan belediyecilik.

7.KATILIMCILIK

Demokratik katılımı yerel düzeyde yaygınlaştıran ,  vatandaşı sadece yönetilen değil yönetimde paydaş olarak gören , hemşehrilik bilincini yerleştiren , uzlaşma kültürünü geliştiren , tarihi , kültürel , doğal tüm değerlerine sahip çıkan ve bu değerleri zenginleştiren belediyecilik.

8.REKABETÇİLİK

Yerel hizmet üretiminde modern dünya kentleri ile rekabet edebilen , endüstriyel ve teknolojik gelişmelerden azami ölçüde yararlanan , şehrinden dünya markası çıkartabilen bir belediyecilik

9.SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Şehirlerimizin planlı büyümelerini gerçekleştirmek için , var olan kültürel ve doğal zenginliklerin koruma-kullanma dengesini gözeterek gelecek kuşaklara aktaran , vatandaşların fiziksel ve ruhsal beklentilerini karşılayan , sağlıklı ekonomik gelişmeyi benimseyen bir belediyeciliktir.

Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında Cumhur İttifakı adayımız sayın Binali Yıldırıma , Eyüpsultan Belediye Başkanlığında Cumhur İttifakı adayımız Sayın Deniz Kökene , İlçe Meclis üyeliği seçimlerindede güçlü denetim için MHP listesine desteklerinizi bekliyoruz.

Bizler Milliyetçi Hareket Partililer olarak kendi seçim bölgelerimizde Cumhur İttifakının adaylarına sahip çıkacağız ve onların seçilmeleri için çalışacağız , aynı zamanda partimizin meclis üyelerinin seçilmesi içinde çalışmalar yapacağız. Hiçbir dünyevi hedef, hiçbir nefsi çıkar maneviyatımızdan, vefamızdan ve milli sadakatimizden üstün değildir, asla da olamayacaktır.Genel Merkezimizin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir.

Rehavete kapılmadan, gevşemeye müsaade etmeden, yılgınlıklara prim vermeden, ihmale düşmeden, umutsuzluğa kapalı durarak 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz .Bunun için çalışıyor, çabalıyor, amansız bir mücadele veriyoruz. Karşılıksız sevdiğimiz milletimize hizmet etmek için dürüst, temiz ve yetişmiş kadrolarımızla, üretken belediyecilik vizyonumuzla Milliyetçi Hareket’i zafere ulaştırmayı amaçlıyoruz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SELAM VE DUA İLE ; SERKAN CİHAN

MHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI