Fetih ve Gençlik Şöleni Haliç'teki kürek, yelken ve Dragon bot yarışlarından, geleneksel spor turnuvalarına, Bilim Şenliği'nden sahne performanslarına, belgesel film gösterimlerinden sokak basketbolu turnuvalarına kadar pek çok sportif ve kültürel etkinliklere sahne olurken, Eyüp genelinde gençlerle yapılan ankette en çok istenen sanatçı olarak çıkan, Mustafa Ceceli de Eyüplü gençlere bir konser verdi.

19 Mayıs tarihinden itibaren süren Gençlik ve Fetih Şöleni kapsamında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Eyüplü gençlerle buluştu ve dillerden düşmeyen şarkı ve ilahileri onlar için seslendirdi.

Mustafa Ceceli konseri ile birlikte liseden mezun olan öğrenciler için özel kep töreni de gerçekleştirildi. Binlerce lise öğrencisi keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, her yıl bu etkinlikleri daha da kapsamlı hale getirerek devam ettireceklerini belirterek, unutulmaz bir konser veren ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'ye teşekkür etti. Mustafa Ceceli'ye çiçek sunan ve sahneden öğrencilere de kısa bir konuşma yapan Başkan Aydın, Eyüp Belediyesi olarak her zaman gençlerin, çocukların ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

ÇOK İSTEDİĞİNİZ, SEVDİĞİNİZ MUSTAFA CECELİ AĞABEYİNİZİ SİZLERLE BULUŞTURDUK”
Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi’ndeki (ESER) özel çocuklarla sahneye çıkan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Liseli gençlerin isteği üzerine Mustafa Ceceli’yi Eyüp’e davet ettiklerini belirterek, “ Eyüp gençliği ile gurur duyuyorum. İnşallah gelecek sizlerin elinde şekillenecek. Çok istediğiniz, sevdiğiniz bir ağabeyinizi getirdik. Mustafa Ceceli kardeşimiz, evet o bizden biri. Bu akşam güzel eğleneceğiz. Ama milletimizi seviyoruz. Milletimizi unutmayacağız. Bizi biz yapan değerlerimizi unutmayacağız. Usulüyle eğleneceğiz. Birbirimizi kaybetmeyeceğiz. Eğleneceğiz, eğlenmek hakkımız. Hepinize iyi akşamlar diliyorum” diye konuştu.

“BU AKŞAMIN DÜZENLENMESİNDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Sahne performansıyla öğrencilere eğlenceli anlar yaşatan Sanatçı Mustafa Ceceli ise, “Arkadaşlar öncelikle önümüzdeki üniversite maratonu için sizlere başarılar diliyorum. Sakın bana çekmeyin, ben 7 yılda bitirdim. Siz hangi bölüme girerseniz inşallah tam vaktinde mezun olursunuz. O konuda beni örnek almayın sakın. 3 yılda başka bir yer, benim üniversite toplam 10 yıl sürdü. Bu akşamın düzenlenmesinde emeği geçen herkese içten bir alkış rica ediyorum. Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın’a da teşekkür ediyoruz” dedi.

CECELİ YALAN HABERLERE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN CEVAP VERDİ
Konser muhteşem görüntülerle sona ererken saat 21.20 sıralarında kaynağı belirlenemeyen ve bazı internet yayın organları tarafından Ceceli'ye sahnede saldırı olduğu şeklinde asılsız haberler yayınlandı.
Mustafa Ceceli de kişisel sosyal medya hesaplarından saldırının yalan haber olduğunu hayran gruplarıyla güvenlikler arasında ufak sürtüşmelerin bu tarz organizasyonlarda olabileceğini duyurdu.