Festival kapsamında uçurtma şenliği, sanat atölyeleri, akıl ve strateji oyunları, müzik, perküsyon ve ritm atölyesi, Eyüp oyuncakları atölyesi ve sergisi, masalcı dede ile masal okumaları ve sahne şovları düzenlenecek. Festivalde 22 Nisan'daki Pepe gösterisi ve 23 Nisan'daki Canım Kardeşim gösterisi gibi sürprizlerle, çocuklar her gün televizyonlardan izlediği çizgi kahramanları canlı izleme imkanı bulacak.

Sahne etkinlikleri kapsamında Volkan abi ile kukla gösterisi, maskot mehter gösterisi, ortaoyunu gösterisi, minikler mehter grubu, bilgi yarışmaları, müzik perkisyon grubu, ilizyon gösterisi, eğitici çocuk şarkıları, Eyüp ilçe okulları halk oyunları gösterisi davetlilerin coşkusunu hiç düşürmeyecek. Alan etkinlikleri çerçevesinde ise uçurtma şenliği, palyaço, yüz boyama, sucuk balon, jonglör gösterisi, ip ve çuval yarışları, şişme oyun parkurları ve karikatür çizimleriyle çocuklar doyasıya bir festival geçirecekler. Etkinlik alanında verilen biletlerin arkasındaki kodlarla her gün çekiliş yapılacak. 120 çocuk çekilişin ardından Vialand eğlence merkezine gidecek.

10 GÜN BOYUNCA ÇOCUK KİTAP FUARI DÜZENLENECEK

Ayrıca Eyüp Kültür Sanat Merkezi'nin büyük salonunda 18-28 Nisan tarihleri arasında Çocuk ve Gençlik Kitap Fuarı, 10 gün boyunca kitapseverlerin ziyaretine açık olacak.

18-28 Nisan tarihleri arasında 25 yayınevinin çocuk ve gençlere dair kitapların yer alacağı Eyüp Çocuk Kitap Fuarı'nda Eyüplü çocuklar imza günlerinde yazarlarla bir araya gelecek.