Eyüp Belediyesi ve TiviBu işbirliğiyle, tasavvuf müziğinin güçlü ismi Ahmet Özhan Eyüplülerle buluştu. Bizlerce Eyüplü’nün katıldığı konserde Ahmet Özhan kulakların pasını sildi. Özhan, seslendirdiği Türk Tasavvuf Musikisi ve Türk Sanat Müziği ezgilerinin yanı sıra duygu dolu ilahilerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, akşam ezanından teravih saatine kadar muhteşem bir konser veren usta sanatçı Ahmet Özhan’a teşekkür ederken, Eyüp’te maneviyat dolu bir ramazanı ihya etmenin kıvancını duyduğunu söyledi.
Sanatçı Ahmet Özhan da, Eyüp’te oldukça başarılı bir dönemden geçildiğini belirtirken, Başkan Remzi Aydın’ı çalışmalarından ötürü kutladı.
Başkan Remzi Aydın konserin ardından Türk Telekom Tivibu yöneticileri ve idari ekiple Haliç Etkinlik Alanı'nda çay içti. Eyüplü kadınların aile geçimlerine katkı sağlamak amacıyla ürettiği el emeği göz nuru çalışmalar hakkında Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez'e bilgi veren Başkan Remzi Aydın, Eyüp'Ün engelsiz eğitim atölyeleri ESER ve Şeker Hayat öğrencilerinin yaptığı ürünlerin de oldukça başarılı çalışmalar olduğunu söyledi.