İlçe genelinde her vatandaşa ulaşmak için Eyüpsultan’ı karış karış dolaşan Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhur İttifakı’nın Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Sevgi Çınarı Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni tanışma ve istişare toplantısı kapsamında ziyaret etti. 

Alibeyköy Mahallesi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan adayı Deniz Köken’e AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle teşkilatı eşlik etti. 

Köken, Sevgi Çınarı Derneği’nin on beş günde bir sabah namazı sonrası düzenlenen sohbetine katıldı, akabinde dernek üyeleriyle hasbihal etti. 

“ŞEHRİN İNŞASIYLA İNSANIN İNŞASININ BERABER YÜRÜMESİ GEREKİYOR”

Şehirlere yapılan yatırımlarla birlikte insan odaklı belediyeciliğin önemine vurgu yapan Başkan Adayı Köken, yeni dönemde bu minvalde Kemerburgaz bölgesi ve çevre köylerinde yapılacak projelerden ipucu verdi. 

Konuşmasına Sevgi Çınarı Derneği’nin yaptığı çalışmayı çok beğendiğini belirterek herkesi selamlayan Başkan adayı Köken, konuşmasına şöyle devam etti:

“Alibeyköy merkezinde, sokak arasında, çok değerli ve uzun süredir devam eden güzel bir çalışma yapılıyormuş. Kıymetli arkadaşlar, şehirleri inşa ederken, insanın inşasını da ihmal etmemek gerekiyor. Şehrin inşasıyla, insanın inşasının beraber yürümesi gerekiyor. Çünkü şehirlere hayat veren insanlardır. 

Ruh yokken bedenimiz cesetse, şehirlerin ruhları da insanlardır. İnsan yoksa şehir çürümeye başlar. Bundan sonraki çalışmalarımızda Kemerburgaz bölgesinde çok kapsamlı bir gençlik kampı merkezi inşa edeceğiz. En azından iki gün gençlerimizi oraya kampa alıp, gelişimlerini sürdürmemiz lazım. Okçuluk ve binicilik sporlarını da köylerimizden birinde hayata geçirmek için çalışmalara başladık. 

Mutlaka çocuklarımıza, ilkokulu bitirmeden yüzmeyi öğretmemiz lazım. Sizin gibi ehil grupların,vakıfların ve derneklerin önünü açarak daha çok insana ulaşmasını sağlamamız lazım.”