Eyüp Spor Kulübü’nün Ürdün Ümit Milli Takımı ile yaptığı sezon açılışı hazırlık maçı öncesinde Eyüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonla ilçedeki amatör ve profesyonel spor kulüplerine malzeme desteği ve maddi yardım yapıldı. Eyüp Belediyesi Mehter Takımı’nın konseri ile başlayan organizasyonda Başkan Aydın, ilçede bulunan toplam 22 kulübe, forma, eşofman, yağmurluk, ayakkabı gibi 15 farklı çeşitten oluşan 5 bin adet malzeme ile 200 bin TL’lik maddi destekte bulundu. Kulüp başkanlarına temsili çeklerini ve malzemelerini Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın bizzat takdim etti. Destek alan amatör kulüpler arasında İstanbul şampiyonasında dereceye giren sporcuları olan Eyüp Boks Kulübü de yer aldı.

BAŞKAN AYDIN; “ARTIK FUTBOL DIŞINDAKİ KULÜPLERE DE DESTEK VERİYORUZ”

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın malzeme yardımı öncesi yaptığı konuşmada, sadece futbol kulüplerine değil bu yıldan sonra diğer amatör branşlara da destek vereceklerini belirterek, “Bugün hem Eyüp Sporumuzun sezon açılışını gerçekleştiriyoruz hem de malzeme ve nakdi yardımımızı gerçekleştireceğiz. Biz bu desteği ve yardımları yıllardır yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bu yıl ilk defa futbol dışındaki kulüplere ve ferdi sporculara da yardım yapacağız. Futbol dışındaki branşlar da bu yardımlarla inanıyorum ki sporda önemli yerlerde olacaklar. Bu vesile ile Eyüp Spor’a başarılar diliyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız” diye konuştu.

RECEP KIZILTEPE; “REMZİ AYDIN’IN BÜYÜK DESTEĞİ OLDU”

Eyüp Spor Kulüp Başkanı Recep Kızıltepe’de konuşmasında, “Çok şükür Rabbim bize bu günleri gösterdi. 3’ncü ligden 2’nci lige sayın belediye başkanımızın büyük desteği ile, futbolcularımızın ve teknik heyetimizin gayreti ile bu mertebeye yükseldik. İnşallah seneye de PTT 1’nci ligin açılış maçını yapacağımızı ümit ediyorum. Bizden desteklerimizi esirgemeyen başkanımız Remzi Aydın’a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Amatör spora profesyonel destekleri devam ediyor. Yeni sezonumuz hayırlı olsun” dedi. Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yahya Sünnetçi de Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a yaptığı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Organizasyon sonrasında Eyüp Spor ile Ürdün Ümit Milli takımı arasında sezon açılışı karşılaşması yapıldı.