Neriman ÇETİN kimdir?

1978 yılında matematik öğretmenliğine başlayan Neriman Çetin çeşitli kademelerde uzun yıllar görev yapmıştır. Son 10 yılda Fen Bilimleri Dershanesi'nde Matematik Öğretmenliği, Matematik Bölüm Başkanlığı ve Yayın Kurulu Üyeliği yapmıştır. 4 yıl eğitim ve öğretim veren Tarabya Fen Bilimleri Şubesi'nin kurucu ortağı olan Neriman Çetin aynı zamanda Şube Müdürlüğü görevini de yürütmüştür. 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda ise Beşiktaş Fen Bilimleri Şubesi’nin müdürlüğünü yapmıştır.

Deneyimli dershane öğretmenliğini okul müfredatıyla harmanlayıp, hem sınavlara hazırlık hem de okuldaki matematik derslerine destek olmak üzere, yeni sisteme göre şekillendirilmiş bir eğitim programı hazırlamıştır.  Göktürk’te oturan Neriman Öğretmen, halen İELEV'de (İstanbul Erkek Liseliler Vakfı) Matematik Öğretmenliği yapmaya devam etmektedir.

ÖZEL DERS VE SORULARINIZ İÇİN - Neriman Çetin
Matematik Öğretmeni / Uzman Eğitimci
Gsm: 0535 362 85 90
Mail: [email protected]

Sevgili New Göktürk Okurları Merhaba!.. Eğitim alanındaki bilgi, birikim ve deneyimlerimi aktardığım üçüncü yazımı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

TEOG SINAVINA BİR HAFTA KALA

İşte o gün geliyor…
Heyecanla beklediğiniz ve emek vererek çalıştığınız Teog sınavının ilkine çok az kaldı.
Gelecek hafta 25-26 Kasım Çarşamba - Perşembe günleri I. Teog sınavına gireceksiniz.

Bu bir haftalık süreci iyi değerlendirin

-Sağlığınıza ve beslenmenize mutlaka dikkat etmelisiniz.

-Spor yapıyorsanız sakatlığa neden olabilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

-Alışkın olmadığınız yiyeceklerden uzak durmalı, alerjik durumlar için tedbir almalı ve midenizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz.

-Heyecanınızı kontrol altında tutmalısınız. Çok zor biliyorum ama arkadaşlarınızla sürekli sınav konuşmayın. Sürekli sınav hakkında konuşmak hepinizin heyecanını arttırabilir.

-Sınava gireceğiniz gün sabah kalktığınızda ya da sınav başlamadan önce heyecanlı olabilirsiniz. Bundan endişe duymayın. Heyecan dozunda olursa motive edicidir. Soruları çözmeye başladıktan kısa bir süre sonra heyecanınızı unutacaksınız ve dikkatiniz tamamen sorulara yönelecek. Kendinizi heyecanlı hissederseniz, bunu mutlaka hatırlayın. Sorulara başlayınca heyecanınızı unutacağınızı bilmek sizi rahatlatacaktır.

-Sınavdan bir gün öncesine kadar deneme sınavı çözmeye devam edin. Son günü dinlenmek, yürüyüş yapmak, kitap okumak, müzik dinlemek, sinemaya gitmek gibi sevdiğiniz aktivitelere ayırabilirsiniz.

-Aklınıza takılan bir konu olursa, gözden geçirin. En çok akılda kalanlar en son çalışılan konulardır.

Hepinize başarılar dilerim.