Özel Sarıyer Mutlu Çocuklar Bahçesi Anaokulu tek katlı, müstakil, 290 metrekare kapalı alanda 650 metrekare bahçe içerisinde faaliyet gösteren, şehrin gürültüsünden uzak, yeşillikler içinde bir kurumdur. Anaokulumuzda eğitim, uyku, oyun, yemek ve etkinlik odaları bulunmaktadır. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışmakta olup 12 ay eğitim verebilmektedir.

Okulumuzun genel amacı 2-5 yaş grup çocuklarının gelişimsel (özbakım, motor beceri, sosyal, bilişsel, dil) alanlarını destekleyerek ilkokula ve hayata hazırlamaktır. Okulumuz, öğrencilerin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumudur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, başarılı, sağlıklı, bireysel yaratıcılığa ve özgüven duygusu gelişmiş birey olarak yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır. Bir diğer amacımız; Sarıyer ilçesinde eşi benzeri olmayan farklılıkta ve ayrıcalıkta kişiselleştirilmiş bir eğitim vermek ve bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel alt yapıyı ve teknolojiyi sunmaktır.

Okulumuzda okul öncesi eğitim programı olan Zenginleştirilmiş Eğitim Programı ile Çoklu Zeka Kuramına dayalı eğitim programı; ayrıca karakter eğitimi Duygu Eğitim Programları uygulanmaktadır. Öğrencide kendine güven ve sorumluluk duygusu geliştirmeyi, yeni ilgi alanları ve beceriler oluşturmayı hedefleyen; bilişsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda etkinlikler planlanır. Çocuklarımız yaşlarına göre gruplandırılmış sınıflarda eğitim almaktadırlar.



Tam gün 08.00 - 18.00 arası yemekli (Kahvaltı, Öğle yemeği, İkindi kahvaltısı)
Yarım gün sabah 08.00 - 13.30 arası yemekli.(Kahvaltı, Öğle yemeği)
Yarım gün öğle 12.30 -18.00 arası yemekli.(Öğle yemeği, İkindi kahvaltısı)
3 yarım gün sabah ve öğle programı
Oyun grupları (12. Aydan İtibaren)
Saatlik Bakım



ETKİNLİKLERİMİZ
Sanatsal Faaliyetler
Satranç
Eğitici Oyunlar
Bahçe Etkinlikleri
Sebze Yetiştirme Etkinliği
Fen ve Doğa Etkinlikleri
Kukla Gösterileri
Tiyatro
Sinema Günleri
El Becerileri
Yaratıcı Sanat Etkinlikleri
Seramik Atölyesi
Proje Çalışmaları
Mutfak Etkinlikleri
Türkçe Dil Etkinliği
İngilizce ve İspanyolca Dil Eğitimi
İnteraktif Eğitim
Pedagog
Jimnastik
Zumba
Dans Etkinliği

Adres : Maden Mah. Nalbantçeşme Cad. No:57 Sarıyer/ İstanbul (Sarıyer yönü tünel çıkışı )
Tel: 0535 542 22 82
Web: facebook.com/MutluCocuklarBahcesiAnaokulu