Okulunuzun kuruluş ve gelişim sürecinden kısaca  bahseder misiniz?
Okulumuz 2012 yılında imam hatip ortaokulu,  2016 yılından itibarende  imam hatip lisesi olarak kız öğrencilere kapılarını açmıştır.

Okulunuzun kuruluş ve gelişim sürecinden kısaca  bahseder misiniz?
Okulumuz 2012 yılında imam hatip ortaokulu,  2016 yılından itibarende  imam hatip lisesi olarak kız öğrencilere kapılarını açmıştır.
Okulumuz ülke genelindeki başarısını her geçen gün daha yukarıya taşıyıp  2018 yılından itibaren Fen ve sosyal bilimler alanında  öğrenci alan sayılı okulu arasına girmiştir. 

Göktürk Kız Anadolu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulunu diğer okullardan farklı kılmak adına neler yapıyorsunuz?
Öğrenciyi merkeze alan eğitim anlayışını benimsiyor bunun için de nitelikli ve çok yönlü öğretmenlerle çalışıyoruz.  Sınırlı sayıda kontenjanımız  sayesinde bire bir eğitim imkanı sunarak hem başarılı hem de mutlu öğrenciler yetiştiriyoruz.

Göktürk Kız Anadolu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim camiasındaki yerinizi ve çizginizi anlatır mısınız?
Geçmişin izinde geleceğin peşinde olan  her alanda kendini geliştirmiş bilim ve sanatta dünyada söz sahibi erdemli nesiller yetiştirmeyi kendimize düstur edindik. 


Okulunu tek cümle ile ifade etmen gerekirse ne söylersin?
Huzurlu ve güvenilir bir ortam, samimi insanlar, kazanılan başarılar eşittir Göktürk Kız Anadolu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

 Göktürk Kız Anadolu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Rana nur'a sorduk bu okulda olmak nasıl bir duygu?
Burası hayalimdeki okuldu, hayatımdaki okul oldu. Burada kazandıklarım  sayesinde yarışa ve hayata 1 adım önde başladığımın farkındayım. Kendimi çok şanslı ve özel hissediyorum. 

Bu okulun öğrencisi olarak hedefin/hedeflerin nedir?
Öncelikle iyi bir üniversite kazanmak ve devamında mesleğinde ciddi başarılara imza atan, topluma yön veren örnek bir isim olmaktır.

Adres : Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad. No:12Göktürk - Eyüpsultan
Telefon : 0212 322 22 59