Göktürk Final Okulları Bursluluk sınavı 24,25 Şubat tarihlerinde ve 3,4 Mart tarihinde yapılıyor. Bugün 4., 5., 6. ,7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan bursluluk sınavı hakkında bilgilendirme yapan Okul idaresi objektif bir sınav yapıldığını belirterek şunları söyledi. Yaklaşık bine yakın kişinin sınava müracat ettiğini, başvuruların dışında Final ismini görüp, Göktürk'te Final okulları açılmış deyip, bizim sınavımıza dahil olan dışarında çok fazla öğrenci olduğunu söyleyen yetkililer, sınava katılan her öğrenciye %10 burs imkanı sunduklarını, öğrencilerin başarılara göre %25, % 50, %75 ve %100 burs sağlıyor. 10 gün içerisinde açıklanacak olan sonuçlar, velilere direkt mesaj yolu ile iletilip telefonla detaylı bilgilendirme yapılacak. 


Bursluluk sınavında Göktürk Papa Johns sınava giren öğrencilere ve velilere ikramda bulundu. Sınava katılan öğrencilere ve velilere Yeni sınav sistemi olan LKS hakkında bilgi verildi.  

Göktürk Final Okulları müdürü İbrahim YILDIZ tarafımıza yaptığı açıklamada ;
“2017-2018 eğitim öğretim dönemi için yaptığımız bursluluk ve kayıt indirim sınavına havanın soğuk olmasına rağmen yoğun bir katılım oldu. Sınavımıza katılan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Göktürk Final Okulları’nın yaptığı bu bursluluk sınavını tamamen objektif bir ortamda yapmıştır. Hak eden öğrenci birinci olacaktır. Gerek okulumuz öğrencisi gerekse de okul dışından sınava katılan öğrencilerimizin hiç birine ayrıcalık yapılmamıştır. Sınavımız nezih bir ortamda yapılmış ve herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır. Sınav sonuçları ise velilere bizzat bilgilendirme yapılacaktır. Sınavımıza katılan öğrenci ve velilerimize, sınav uygulamasında emeği geçen tüm okul personelime teşekkür ediyorum.” dedi.



Final Eğitim Kurumları Göktürk
Adres : Göktürk Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. No:1 Göktürk - İstanbul
İrtibat :  0212 322 10 31
Telefon : 0542 322 17 35
Telefon : 0542 322 17 36

www.gokturkfinalokullari.com