Açık Öğretim öğrencilerinin merak ettiği sınavlar hakkındaki bilgileri haberimizde derledik. Adaylar tüm hızıyla AÖF sınavlarına hazırlanırken nerede sınava gireceklerini de merak ediyor. AÖF sınav giriş belgelerini açıklandığında haberimizdeki linkten sorgulayabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL SORGULANIR?

Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi olan "https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim" üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile AÖF giriş belgeleri sorgulanabilecek. İsteyen adaylar sınav giriş belgelerini AÖF bürolarından da alabilir.

AÖF 2019 YILINDA NE ZAMAN?

AÖF Bahar Dönemi ara sınavları, 13-14 Nisan 2019'da gerçekleşecek. AÖF sınav giriş yerlerinin ise 10 Nisan Çarşamba günü adayların erişimine açılması bekleniyor. AÖF Bahar Dönemi sonu sınavı 25-26 Mayıs'ta AÖF üç ders sınavı ise 20 Temmuz'da düzenlenecek.

2019 AÖF SINAVI İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

-Fotoğraflı Sınav Giriş BelgesiFotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
-Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.