Sinema tarihinin kilometre taşlarından olan Amerikan yapımı bilim kurgu, aksiyon, macera filmi olan Terminatör serisi izleyenleri tarafından yayınlandığı ilk günden beri merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Bilim kurgu diyince ilk akla gelen yapıtlardan olan Terminatör serisi yeni filmi Terminatör: Dark Fate ile görücüye çıkıyor.

Filmin başlangıç konusu Dünyamız artık robotlar tarafından yönetilmekte ve bir grup insanlık direnişçisi dünyamızı kurtarmak için harekete geçmiştir. Çekildiği dönemden çok uzak bir geleceği ele alan film bilimkurgu filmlerinin önünü açan ve yol gösteren bir başyapıt olarak karşımızdadır.

İnsanların robotlara bakış açısını değiştirip gelecekteki gelişmeleri düşünmesini sorgulamasını sağlamıştır. İlk iki filmiyle epey ses getiren seri gişe rekorlarını altüst etmiştir.

TERMİNATOR 6 NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK?

            Hayranları tarafından büyük bir ilgi ve sabırsızlıkla beklenen filmin vizyona giriş tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Serinin yeni filminde büyük sürprizler bizi bekliyor 1 Kasım 2019 tarihinde vizyona girecek. Sizlerde aksiyon, bilimkurgu, macera türünde filmleri izlemeyi seviyorsanız sinema da yerinizi alarak hd film izleyebilirsiniz.

 Terminator serisinin bu filminde yapımcılığı usta sinemacı James Cameron üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Tim Miller oturuyor. 1984 yılında başlayan James Cameron-Arnold Schwarzenegger birlikteliği serinin 2.filminin gişe rekortmeni olmasıyla zirveye çıkmıştı. Hatta Cameron, 35 yıllık arkadaşı Arnold olmadan yeni bir Terminator filmi çekmeye yanaşmayacağını açık açık belirtmişti. Filmin duyurulmasıyla birlikte en çok merak edilen konulardan biri de oyuncu kadrosuydu. Terminator rolü ile özdeşleşen Arnold Schwarzenegger serinin bu filminde yeniden bizlerle. Sarah Connor rolüyle de Linda Hamilton'ı izleyeceğiz.

TERMİNATÖR 6 FİLMİN DE BİZLERİ NELER BEKLİYOR?

James Cameron, 2015'teki serinin 5.filmi Terminator Genisys'e yöneltilen ağır eleştiriler sonrası Dark Fate'in serinin 1. ve 2. filmlerinin devamı olacağını ve alternatif bir zaman diliminde geçeceğini açıklamıştı. Böylece Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: Salvation ve Terminato: Genisys adeta çöpe atılmış oldu.

Cameron, yapımcılığını yaptığı bu filmle hayranların hayal kırıklıklarını yarattığı alternatif zaman dilimiyle yok etmeyi amaçlıyor. Serinin yeni filmi Judgment Day'den sonraki 10 yılı anlatıyor. Dark Fate filmiyle artık efsane kadro bayrağı yeni jenerasyona devretmeyi de ihmal etmiyor. Yeni jenerasyon demişken; Natali Reyes'i Dani Ramos rolüyle izleyeceğimiz filmde Terminator'u Gabriel Luna canlandırıyor. Rev-9 adı verilen model iki ayrı Terminator'e ayrılma özelliği içeriyor: T-1000 ve yeni prototip T-850. Ayrıca bu prototipler sayesinde kötü bir Terminator'le de karşılaşacağız. Mackenzie Davis de gelecekten gelen insan-robot birleşimi bir karaktere hayat veriyor. Geçmişlerine bir yolculuk yapmak, bu efsaneyi anmak ve Terminatör 6 hd izlemek isteyenler için en iyi seçenek karşınızda. İyi seyirler dileriz.

https://www.fullizlet.com/terminator-6-dark-fate-tr-dublaj-izle/