İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİ

Kilyos sağ olsun, İstanbullular da deniz keyfinden eksik kalmıyor.
Tırmata Beach, Babylon Kilyos, High Beach ve Suma Beach, hem partileri, hem yeme içme imkanları hem de etkinlikleriyle tam teşekküllü bir plaj havasını şehirde de almanızı sağlıyor. Bu arada, Babylon Kilyos’ta 9 Temmuz’da Red Bull Music Academy Sunset gerçekleşecek. Günbatımından itibaren başlayacak partide Romare, Sami Baha, Levni & Sloth, Kaan Düzarat ve Dalt Wisney çalacak.
Büyükada’nın bakir koyu Viranbağ’da yer alan Yada Beach Club, geniş plajı, Akdeniz Mutfağı veya Yada Sushi gibi seçenekleri bir arada sunuyor. Tek vapurla Ege’de hissetmek için uygun.























 
  • HAVUZLARA KAÇIŞ
    Şehrin göbeğinde dinginlik isteyenlere InterContinental, hem sessiz hem de yeşillikler içinde InterContinental İstanbul havuzu hafta içi de hafta sonu da açık. 
    Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus’un terasında yer alan IZAKA, mekanın içindeki havuzuyla farklı bir havuz keyfi sunuyor. Yaz boyunca Pazar günleri Boğaz manzaralı havuzda serinleyip güneşlenebilir, bu arada da CVK Safira SPA’daki tüm ıslak alanları gün boyunca dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 
    Swissotel The Bosphorus’un içinde bulunan Pürovel Spa & Sport’un açık havuzunda ve Oasis Restaurant’ta bir tatil yöresinde gibi hissetmek mümkün. 
 
  • KAHVALTILAR
    KAHVALTILAR
    Tarihi yarımadada yüzlerce yıllık ağaçların altında bulunan Yeşil Ev, yazın sıcak günlerinde İstanbul’da kalanlar için serin kaçış noktalarından. Geleneksel lezzetleri, bugünün tatlarıyla harmanlayan Şef Fırat Siriş, Yeşil Ev’in ruhunu tamamlayan menüyle, benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor. Şef David Shipman ile Nobu Miami Beach’ten gelen, Uzakdoğu ve dünya gastronomi dünyasının usta ismi Ronnie Jariyawiriya’nın da dokunuşlarıyla hazırlanan menüde, herkesin damak tadına hitap eden lezzetler bulunuyor.
    Karaköy Goya, yazın Goya Lounge adıyla Reina’da hizmet verecek. 
 
  • KOKTEYLLER
    KOKTEYLLER
    Boğaz hattının öne çıkan mekanlarından Alexandra Cocktail Bar, yazın Alexandra Roof Top’a taşınıyor. İmza kokteylleri, leziz atıştırmalıkları ve her salı cumartesi gün batımında başlayan partilerle akşamüstü başlayıp geceye de devam etmek mümkün.
    Yeniköy’ün merkezinde, Sait Halim Paşa karşısında rahat ve keyifli atmosferi,  yeşil bahçesi ve eşsiz lezzetleriyle Dizzy Brasserie & Cafe de kahvaltıdan başlayarak vakit geçirilecek az uzak mekanlardan. Karidesli wrap, Prawn Scampi, konyaklı demi glace soslu dana bonfile denemeniz gereken yemekler arasında. Romeo’s Scarf, Satsuma Cooler ve Lady Chili tadabileceğiniz kokteyllerden.
 
  • AÇIK HAVADA SİNEMA
    AÇIK HAVADA SİNEMA
    Yaz boyunca Başka Sinema işbirliği ile ücretsiz olarak yapılacak Açık Havada Başka Sinema film gösterimleri sinemaseverleri bomontiada avlusuna davet ediyor. İlk film, 13 Temmuz’da Annemle Geçen Yaz (Que Horas Ela Volta?) 20 Temmuz akşamı Beyaz Tanrı (White God) 27 Temmuz’da ise Turist (Force Majeure) filmleri izlenebilecek.
    UNIQ Açık Hava Sahnesi de Başka Sinema ve BKM ile el ele vererek kaçırdığınız filmleri açık havaya taşıyor. 3 Temmuz’da Carol, 4 Temmuz’da Düğün Dernek 2, 7 Temmuz’da Amy, 10 Temmuz’da 45 Years, 11 Temmuz’da Dedemin Fişi, 14 Temmuz’da ise Yeni Ahit’i izleyebilirsiniz.
 
  • SABAHTAN AKŞAMA EĞLENCE
    SABAHTAN AKŞAMA EĞLENCE

    Kadıköy Saint Joseph’liler Derneği’nin içinde yer alan Club Quartier, yaz boyunca keyif yapmak için ideal mekanlara ev sahipliği yapıyor. Özellikle de bayram tatilini İstanbul’da geçirecekseniz, seçenekleriniz arasında kalsın.
    Moda’da, geçtiğimiz aylarda kapılarını sadece mezunlara değil herkese açan Saint Joseph’liler Derneği Sosyal Tesisleri’nde bulunan Club Quartier, tam 10 bin metrekarelik bir alana yayılıyor. Yemyeşil, tarihi bir bahçe üzerine kurulmuş olan tesisler, şehrin tam merkezinde huzurlu bir ortam vaat ediyor. Sadece yeme-içme mekanları değil, içeride uluslararası standartlara sahip dört adet tenis kortu ve açık yüzme havuzu da var.  
 
  • AKŞAM YEMEĞİ KEYFİ