Bretz Hestia firma sahibi Merve Ata Arslan, New Göktürk Dergisine yaptığı açıklamada '' Skyland İstanbul bünyesinde bulunan Hom Desing Center aynı çatı altında birçok markayı bir arada bulundurarak dekorasyon dünyası için çok büyük bir kazanım sağladı. Tüm mimari kadro ve tasarım ekibiyle birlikte 800 metrekarelik Bretz mağazasınında içinde bulunduğu Hom Design Center (Vadi İstanbul Avm karşısında) , Kemerburgaz ve Göktürk'e sadece 15 dakika uzaklıkta. '' dedi.

Adres :  Cendere yolu Cad.Huzur Mah.No:114 D.1 blok kat:8 mağaza no:64 Sarıyer/İSTANBUL
Tel : 0212 812 29 72
Web:  www.bretz.com.tr
Sosyal Medya :  instagram.com/bretzhestia/


Bretz Firma kurucusu Özcan Ata

Bretz Hestia 

Ahşap işçiliği ile gelirini sağlayan işinin ehli, Batı Karadenizli bir ailenin çocuğu olan Özcan Ata 1960 yılında doğmuştur. Genetik mirası sayesinde bugünlere gelen Özcan Ata firmasıyla ve kişisel yaratıcılığıyla bir marka haline gelmiştir. 70’li yıllarda İstanbul’un en aranılan cila ustası olan babasının çalıştığı firmada kendi isteği ile 12 yaşında sanatkarlığa başlayan Özcan Ata ailesinin tüm ısrarlarına rağmen eğitimini yarıda bırakarak hayallerinin peşinden gitmiştir. Azmi ve başarısıyla önce çırak, sonra kalfa sonunda da ustalık rütbesine ulaşmıştır. İlerleyen zamanda antika tamiri ile başlayan serüven kanepe üretimine kadar devam etmiştir. Kendisine bir atölye açan sanaatkar  Bretz gibi bir markayı ortaya koymuştur. 

Bir evladın doğup büyümesi nasıl emek isterse Bretz de 46 yıllık bir emeğin öyküsüdür. Bugün mevcut olan 10.000 m2 lik fabrika 6 mağaza ve binlerce müşterisinin oluşmasında inanılmaz bir sevgi ve emek vardır. Özcan Ata’nın da vurguladığı üzere “ Bu başarı, sadece şahsımın performansıyla değil bir ekibin meşakkatli çalışmasıyla gerçekleşmiştir “.

Bretz müşterisi neden Bretz’i tercih ettiğini en iyi kendisi bilir. Bretz’in ürünlerinde emek, sevgi, detaya verilen özen ve ince bir anlayış vardır. Müşterilerine kendilerini iyi hissetmeleri için isteklerini ve hayallerini son derece iyi anlayıp ona göre sonsuz seçenek sunmaktadır. Sloganı "müşteri memnuniyeti" olan Bretz 220 kişilik kadrosu ile İstanbul harici İran’da da bir mağazası ve sayısız yurtdışı projesi, tasarım, mimari ve satış kadrosu ile hizmet vermektedir.