Her satılan backlink paketine güvenmemelisiniz. Zira backlink sattığını iddia eden şahıslar genellikle çöp sitelerden oluşan kaynaklara sahiptir. Bu içerik tamamı ile sizleri bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla oluşturuldu. Hemen içeriğimizi okumaya devam edin!

Backlink Nedir?

Verdiğiniz hizmetin, bir başkası tarafından beğenilmesi ve başka kişilere anlatılması iyidir. Ama aynı sektöre hizmet veren birinin sizi beğenip başka insanlara anlatması kaliteyi ifade eder. İşte backlink tam olarak bunun dijital halidir. Web dünyasında sürdürülebilir bir ticaret istiyorsanız eğer insanların sizden bahsetmeleri gerekir. Örneğin verdiğiniz hizmet ile alakalı, aynı sektörden farklı bir sitede bahsedilmesi sizi ön plana çıkartacaktır.

İlginizi çekebilir: SEO Fiyatları Nasıl Belirlenir?

BAŞLIĞI KENDİNİZE GÖRE DÜZENLEYİN. ALTINDA Kİ İLK SATIR İLE BERABER.

Peki bunu nasıl yaparız?

Sektördeki geçmişimiz ve tecrübelerimiz bu network ağını kurmamıza olanak sağladı. Örneğin sektörünüz hırdavat ise, hırdavat satan farklı bir siteden sizin adınıza backlink oluştururuz. Bu işlemi tamamı ile kendi network ağımız sayesinde yaparız. Yani hırdavat satan internet siteniz için giyim ürünleri satan bir internet sitesinden backlink almayız.

Backlink hizmetimizin kaliteli ve kalıcı olduğunu bilmenizde fayda var. Kalıcı olmayacak hiçbir siteden sizin adınıza backlink almıyoruz. Bu size fayda değil zarar verecektir. Bundan 2 yıl sonra dahi aldığımız backlinkler olduğu gibi yerinde duracak ve sizi temsil etmeye devam edecek. Adına spam dediğimiz yani sektörünüze uyumsuz hiçbir siteden backlink almadığımızın garantisini verebiliriz. Detaylı çalışma raporlarında zaten nerelerden backlink alındığını görüyorsunuz.

Çeşitli internet sitelerinde çok cüzi miktarlardan satışa sunulan backlink paketleri ile bizim backlink paketlerimizi karıştırmayın. Oralarda satılan paketlerin içeriği tamamen adına spam dediğimiz zararlı çalışmalardır. Bunlar web sitenize fayda yerine zarar vermektedir. Sıralamalarda kayıp yaşayacağınız için pişman olmanız kuvvetle muhtemeldir.

Eğer sizlerde kaliteli ve SEO anlamında doygun backlinklere sahip olmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçmelisiniz. Aksi takdir de, siteniz otomatik link atan yazılımlar sayesinde resmen bombardımana uğrayacaktır. Haliyle zarar kaçınılmaz olacak.

Aşağıda sizlere sıraladığımız paketleri inceledikten sonra hemen bizimle iletişime geçin. Eğer aklınıza takılan herhangi bir sorun olursa müşteri hizmetlerimizi arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sizlere yardımcı olmak için bekliyor olacağız.

İletişim:

Ömer Yoluk

Kişisel web sitesi: https://omeryoluk.com/

Ajans web sitesi: https://b2reklam.com/