Eyüpsultan Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği Yaz Şenlikleri, ilçenin farklı mahallelerinde renkli etkinliklerle devam ediyor. Çocukların yaz tatilini eğlenceli ve öğretici aktivitelerle değerlendirmesi amacıyla gerçekleştirilen şenlikler, her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri farklı mahallelerde düzenleniyor.

Bu kapsamda 23 Ağustos Pazar günü Pirinççi Mahallesi’nde bulunan Miraç Parkı’nda Yaz Şenliği gerçekleştirildi. Gün boyunca çocuklar ve aileleri, parkta kurulan etkinlik alanlarında keyifli vakit geçirdi.

Şenlik alanında çocuklar için kum boyama ve taş boyama gibi sanat atölyeleri düzenlenirken, şişme oyun grupları da miniklerin yoğun ilgisini gördü. Program kapsamında kukla ve sihirbazlık gösterileri, yarışmalar ve canlı müzik performansları da gerçekleştirildi.

Çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker ve limonata ikram edilen etkinlikte, aileler de çocuklarıyla birlikte yaz tatilinin keyfini yaşadı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin Yaz Şenlikleri sayesinde Pirinççi Mahallesi’nde renkli görüntüler oluşurken, çocuklar eğlence dolu bir gün geçirdi.