Real Madrid Sevilla süper kupa final maçı hangi kanalda saat kaçta? Kritik UEFA süper kupa final maçının yayın bilgileri belli oldu. Tüm futbolseverler merakla bu sorunun cevabını bekliyorlardı. Avrupa'nın en büyük takımının belli olacağı mücadele için geri sayım başladı. Real Madrid takımında birçok dünya yıldızının maçta olamayacak olması cephede canları sıkıyor. Sevilla ise hazırlıklarını moralli tamamlamış durumda. Peki, Real Madrid Sevilla süper kupa final maçı hangi kanalda saat kaçta?

21.45'te başlayacak. Mücadeleyi Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Dev maç TRT 1 kanalından naklen yayınlanacak.




Geçen sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu İspanya'nın Real Madrid takımıyla, UEFA Avrupa Ligi kupası sahibi İspanyol temsilcisi Sevilla, bu akşam Norveç'in Trondheim kentinde karşı karşıya gelecek. 2000 yılında Galatasaray'ın da kazandığı kupayı en çok müzesine götüren takımlar beşer kezle Milan ve Barcelona oldu. Kupayı geçmişte 12 ayrı ülkeden 24 farklı takım müzesine götürdü. İspanyol ekipleri son 7 kupanın 6'sında mutlu sona ulaşırken, son iki final yine İspanyollar arasında oynandı. Futbolda 41. UEFA Süper Kupa, iki İspanyol takımı Real Madrid ile Sevilla arasında bu akşamyapılacak maç sonucu sahibini bulacak.




Zidane, yıldızları kadroya almadı. Real Madrid, Sevilla ile karşılaşacağı UEFA Süper Kupası maçına Cristiano Ronaldo, Bale, Kroos, Pepe gibi önemli futbolcularından yoksun çıkacak. Real Madrid Teknik Direktörü Zidane, 18 yaşındaki oğlu Luca'yı ise üçüncü kaleci olarak kadroya dahil etti.  UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'nın karşı karşıya geleceği UEFA Süper Kupası maçı öncesinde Madrid takımında önemli eksikler dikkati çekiyor.
Norveç'in Lerkendal Stadı'nda bu akşamTSİ 21.45'te oynanacak maç öncesi açıklanan Real Madrid kadrosunda, tatiline devam eden Portekizli futbolcular Cristiano Ronaldove Pepe ile teknik direktör Zinedine Zidane'ın tercihiyle Gareth Bale ve Toni Kroos yer almadı. Bale ve Kroos takımla son iki antrenmana katılmalarına rağmen riske atılmayarak kadro dışında bırakıldı. Real Madrid'de hafif sakatlığı olan Karim Benzema'nın da bu akşamki maçta ne kadar süre alacağı merak ediliyor.
Real Madrid Sevilla maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Real Madrid Sevilla maçı bu akşam sahne alacak. Zorlu karşılaşma, Norveç'in Trondheim şehrindeki Lerkendal Stadyumu'nda oynanacak. 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Dev maç TRT 1 kanalından naklen yayınlanacak.