Kızlar Sahada 8. İstanbul Kupası turnuva

8. İstanbul Kupası turnuva heyecanı 2. hafta maçlarıyla devam ediyor! Kızlar Sahada kurucu ortağı Kiraz Öcal New Göktürk Dergisi’ne açıklamalarda bulundu.

Kızlar sahada 2013 yılında kurulmuş olan bir Sosyal Gelişimdir. Kız çocukları için futbol okulu, lise öğrencileri ve yetişkin kadınlar için turnuvalar, kız - oğlan karma gruplar için futbol ve sosyal gelişim kampları ve spor kulüpleri, okullar ve firmalar için kurumsal eğitimler düzenliyoruz.

Bu yıl sekizincisi yapılan Organizasyonda iki farklı kategoride düzenliyoruz. Takımını kur gel kategorisi ve kurumsal takımlar. Kurumsal takımlar şirketlerin kadın çalışanlarından oluşan takımlardır.
5 Haziran’da finallerimiz oynanacak, katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Liberta FC Futbol Takım Kaptanı Duygu Duran '' Turnuvaya kurumsal takımlar kategorisinden katıldık.'' dedi. Liberta FC Futbol Takım Teknik Direktörü İbrahim Bedeloğlu '' Çoğu arkadaşımız gecesini gündüzüne kattı bize ayak uydurdular. Aramızda öğrencilerimiz, çalışan arkadaşlarımız var. Herkes derslerinden, işlerinden ailesinden zaman ayırdı, inşaallah kupa bizim.'' dedi.

Yeşil Orman kurucusu Mehmet Kamil Topal ise kupayı müzelerinden görmek istediklerini söyledi.