Dernekpazarı köyleri kültür ve dayanışma vakfı olarak her yıl düzenlemiş oldukları futbol turnuvası adını İdris keskinci futbol turnuvası olarak karar verdiler.

Değerli Dernekpazar'lılar 4.sü düzenlenecek olan futbol turnuvasının adını, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu Kararla : İdris Keskinci Futbol Turnuvası olarak belirlenmiş olduk. Bunun sebebi; rahmetli İdris Keskinci Bey'in vakıf adına yaptığı hummalı çalışması ve desteğini en iyi şekilde gerçekleştirmesidir. Ayrıca bu yıl ani bir şekilde aramızdan ayrılması da tüm Dernekpazalılara çok büyük bir kayıp ve üzüntü yaşatmıştır. Kendisine Allah (c.c.) rahmet yakınlarına sabırlar dileriz. 

Futbol turnuvasının sürekliğini sağlamak ve yapılışının amacına ulaşabilmesi için bu çalışmalarda bütün hemşerilerimizin bizlere yardımcı olmalarını, anlayış göstermelerini vakfımız adına bekler; bu anlamda herkese anlayışlarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.


Futbol turnuvası vakıf yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda 08.10.2017 Pazar Günü saat 11'de başlayıp ,Olimpik Spor Tesisleri Soğanlı Mah. Mimar Sinan Cad. (Dereyolu) No:47 Bahçelievler / İstanbul (Mimar Sinan Caddesi) 17 Aralık 2017 Pazar günü sona erecek . Her pazar günü 11 de başlayıp tek saha üzerinde toplam 4 maç oynanacak . Her maç yarımşar saatlik devreler halinde oynanacak. Devre arası 5 dk olup, toplamda takribi olarak 15:30 gibi günün son maçı sonlandırılmış olacak. 


Turnuva lig üsülü olup ,toplam 10 takımla oynanacak. Toplamda 11 hafta sürüp yarı final ve final ile sonlandırılacaktır. 
Turnuva bitim akşamı Güngören Kültür Merkezin de verilecek kokteyde ödüller dağıtıuldıktan sonra Rahmetli İdris Keskinci adına Kur-an okunacaktır.
Turnuvayla ilgili soru ve önerileriniz için vakıf yönetiminin belirlediği Futbol Komitesi sorumluları olan Ali Yazıcı - Yılmaz Ayyıldız ile iletişeme geçebilirsiniz. 0532 595 75 93 – 0542 459 66 61

Bu vesile ile 4.sünü düzenleyecek olacağımız turnuvanın Dernekpazar'lılara hayırlı olmasını, birlik ve beraberliğimizin daimi olmasını ve devamını Allah (c.c) ‘den dileriz.

Turnuvaya katılacak takımlar:
1-Akköse Köyü – Sorumlusu : Recep Gür 
2-Çalışanlar Köyü- Sorumlusu : Zafer Tarkan 
3-Taşçılar köyü – Sorumlusu: Kahraman Akbulut
4-Gülen Köyü – Sorumlusu: Dursun Biberoğlu
5-Kondu Köyü – Sorumlusu: Ali Yazıcı
6-Mardadıco gençlik – Sorumlusu: Yaşar Güloğlu
7-Yenice Köyü – Sorumlusu: Mustafa Özdemir
8-Kalanas – Sorumlusu: Adem Yavuz
9-Stalimes- Sorumlusu: Hüseyin Yavuz
10-Kirazlıspor- Sorumlusu : Turan Usta

Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetimi