Sarı-kırmızılılar birçok pozisyon ürettiği karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Portekizliler 17. dakikada Felipe'nin golüyle 1-0 öne geçti. Porto 42'de Marega'nın penaltı golüyle farkı 2'ye çıkardı. İlk yarının sonunda Galatasaray da bir penaltı kazandı ve Feghouli beyaz noktada skoru 2-1'e getirdi. Porto 57'de Sergio Oliveira ile skoru 3-1 yaptı.

Eren Derdiyok'un 65. dakikadaki golüyle tekrar umutlanan sarı-kırmızılılar golden 2 dakika sonra Feghouli ile bir penaltıdan yararlanamadı. Cezayirli yıldız topu üst direğe nişanladı.

Galatasaray, Schalke'nin Lokomotiv Moskova karşısında 1-0 galip gelmesiyle Ruslar'ın 1 puan önünde UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı başardı.

Galatasaray hücum olarak çok iyi oynadığı mücadelede istediği 3 puanı alamasa da yoluna Avrupa Ligi'nde devam etme şansını yakaladı.

 

STAT: Türk Telekom

HAKEMLER: Aleksei Kulbakov, Dmitri Zhuk, Oleg Maslyanko

GALATASARAY: Muslera - Mariano, Ozan Kabak, Maicon, Nagatomo, Donk (Dk. 46 Onyekuru), Fernando, Feghouli (Dk. 89 Muğdat Çelik), N'diaye, Rodrigues, Eren Derdiyok

PORTO: Casillas - Maxi Pereira, Diogo Leite, Felipe, Telles, Danilo, Herrera, Oliveira (Dk. 82 Awaziem), Hernani, (Dk. 73 Jorge), Lopez (Dk. 72 Andre Pereira), Marega

GOLLER: Dk. 45+1 (P) Feghouli, Dk. 65 Eren Derdiyok (Galatasaray) - Dk. 17 Felipe, Dk. 42 (P) Marega, Dk. 57 Oliveira (Porto)

SARI KARTLAR: Fernando (Galatasaray) - Marega (Porto)