UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek tek takım olan Galatasaray için kader günü geldi çattı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2018-2019 sezonu grup kuralarının çekimi bugün yapılacak. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplar, TSİ 19.00'da çekilecek kuraların ardından belli olacak. Galatasaray, kura çekiminde 4. torbada yer alacak. Sarı-kırmızılıların bazı muhtemel rakipleri de kesinleşti. İşte Şampiyonlar Ligi'nde torbalar ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri!


Bu akşam oynanacak Salzburg (Avusturya)-Kızılyıldız (Sırbistan), PSV (Hollanda)-BATE (Belarus) ve PAOK (Yunanistan)-Benfica (Portekiz) karşılaşmalarının ardından bu eşleşmelerde tur atlayan takımlar ile turnuvaya doğrudan katılan diğer ekipler Liverpool (İngiltere), Valencia (İspanya) ve Viktoria Plzen'in (Çekya) de torbaları belirlenecek.

Devler Ligi"nde grup maçları 18-19 Eylül'de başlayıp 11-12 Aralık'ta sona erecek. Son üç sezon İspanya ekibi Real Madrid'in mutlu sona ulaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finali, 1 Haziran'da Madrid'deki Metropolitano Stadı'nda oynanacak. Galatasaray'ın kesinleşen muhtemel rakipleriyse şöyle: 

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA TORBALARI

1. torba:

Real Madrid 
Atletico Madrid 
Barcelona 
Bayern Münih 
Manchester City 
Juventus
PSG 
Lokomotiv Moskova

2. torba:

Dortmund 
Porto 
Manchester United 
Shakhtar Donetsk 
Napoli 
Tottenham 
Roma
Benfica

3. torba:

Schalke 04 
Olympique Lyon 
Monaco 
Ajax 
CSKA Moskova
Liverpool
Valencia
PSV

4. torba:

Club Brugge 
GALATASARAY 
Young Boys 
Inter 
Hoffenheim 
AEK
Plzen
Kızılyıldız