Süper Lig'in 12. haftasında oynanılan Galatasaray - Başakşehir karşılaşması öncesinde Arda, sürpriz bir çıkış yaparak sarı-kırmızılı teknik direktör Fatih Terim'in elini öpmüştü.

Fatih Terim, maç sonrasında konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Benim tanıdığım o eski Arda'yı görür gibi oldum bugün. Ben de çok duygulandım açıkçası..İnşallah onun da el öpenleri çok olur. Benim bıraktığım, benim yetişmesinde katkıda bulunduğum Arda, bu Arda. Bu Arda adamın kalbine de girer, gönlüne de girer tabii ki.. Bu gelişmenin ardından Galatasaray taraftarı da Arda Turan'a sahip çıkmış ve yıldız ismi takımda görmek istediğini sosyal medya paylaşımlarıyla dile getirmişti.O gün o söylemimi hak ediyorsa, bugün de bu söylemimi hak ediyor" diyerek eski öğrencisine dair özlemini dile getirmişti. Bu gelişmenin ardından Galatasaray taraftarı da Arda Turan'a sahip çıkmış ve yıldız ismi takımda görmek istediğini sosyal medya paylaşımlarıyla dile getirmişti..

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Arda Turan'ın transfer gündemlerinde olup olmadığına yönelik bir soruya, "Şu an bize intikal eden herhangi bir şey yok." ifadesini kullanan Yusuf Günay, devre arası transfer politikaları hakkında ise "Ligin son maçı oynanmadan bunların konuşulmasını doğru bulmuyorum. İlk yarı bittiğinde bunları gündeme alacağız ve değerlendireceğiz." şeklinde görüş belirtmişti.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: ARDA TURAN İÇİN KOLAYLIK SAĞLARIZ

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı, "Arda, Galatasaray'a gitmek isterse kolaylık sağlarız." sözleriyle ilgili olarak ise "Arda, devre arasında böyle bir konu için gelirse Emre Belözoğlu'na yaptığımızı Arda için de yaparız. Bunu da anlayışla karşılarız, o camianın çocuğu dedim. Aynı şeyi de tekrarlarım." diye konuşmuştu.

ARDA'DAN FLAŞ HAMLE GELDİ

Fatih Terim'in Emre gibi abilik yapması ve takım içindeki gruplaşmaların önüne geçmesi için istediği Arda Turan boş durmuyor.

.