Birçok önemli oyunu sanatseverlerle buluşturan Tiyatro Kedi’nin tiyatro sahnesine taşıdığı “Müfettiş”in başta usta oyuncu Haldun Dormen , Hakan Altıner , Selda Özbek Orpak ve diğer önemli oyuncuları, “Çocuk susar, sen susma” projesiyle, çocuk istismarına hayır dedi!
 
Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde oynanan “Müfettiş” oyunun öncesinde, çocuk istismarının önüne geçmek ve farkındalık yaratmak adına kurgulanan “Çocuk susar, sen susma” projesine gönül verenler, oyuncularla bir araya gelerek, sosyal sorumluluk projesiyle bilgi verdi.
 
Haldun Dormen ve Hakan Altıner başta olmak üzere, tüm Müfettiş oyuncuları, ellerindeki “Çocuk susar, sen susma” pankartlarıyla objektiflere poz vererek, çocuk istismarının önüne geçilmesinin gerektiğinin ve bu projeye destek verdiklerini belirttiler.
 
“Çocuk susar, sen susma” sosyal sorumluluk projesini başlatan Sibel Aya Ataman, Hacer Kuş ve Göktürk'lü annelerin yanı sıra Eğitimci Zerrin Sütçü yanı sıra New Göktürk Dergisi’nden Ümit Öner, Kenan Yılmaz ve Ercan Arkat katıldı.
 
Eğitimci Zerrin Sütçü oyun sonunda çocuk istismarına farkındalık yaratmak için daha duyarlı olunması gerektiğini seslerini geniş kitlilere duyurmak için change.org da başlattıkları imza kampanyasına seyircilerden destek vermelerini istedi. Sosyal sorumluluk projesini başlatan Sibel Aya Ataman  Katkılarından dolayı Haldun Dormen’e çiçek takdim ettiler.