Haftasonu keyfimizi ikiye katlayan pazar; Kemer Country Köy Meydanı Festivali!



Son dönemlerde en revaçta olan organizasyonlardan biri haline geldi semtlerde ve mahalle aralarındaki binalarda düzenlenen birbirinden farklı standların bir arada olduğu pazarlar…




Daha önce bahsettim ama bizim mahalle başka mahalledir. İlla bir siteli olmanıza gerek yoktur bizim mahallede. Bazen Göktürk denir, bazen Kemerburgaz. Ama ikisi de aynı samimiyettedir, aynı sıcaklıktadır.





Ve bu sıcaklık mahallemizin her köşesinde düzenlenen etkinliklerle pekiştirilir. Uzun zamandır görmediğin kimse olmaz bizim mahallede. İlla ki, marketlerde, kasaplarda, kuaförlerde ve birçok mekanda karşılaşılır. Hele ki bu tür organizasyonlarda daha samimi bir ortam olur, çoluk çocuk aile akraba herkes birbiriyle karşılaşır, kaynaşır. Hatta öyle bir ortam olur ki, mahalle sakinlerinin arkadaşları, tanıdıkları da olur. Çok samimi bir ortam olur.





Yine böyle etkinliklerden biri oldu Köy Meydanı Festivali. Birbirinden farklı standlarda birbirinden güzel ve değişik tasarımlara ait onlarca çeşit parça arasında kaybolduk. Çantalar, takılar, elbiseler ve daha neler neler. Bazı stantandarı da ziyaret ettik.

Yaprak Accessory : AYFER SOLMAZ 0533 775 17 55



Anahata : BURCU AŞKIN 05326648891