31 Mart yerel seçimler öncesi, sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu seçim çalışmaları kapsamında, Kemerburgaz Karadenizliler Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

Dernek Başkanı Celal Aktürk ve dernek üyeleri belediye başkan adayına faaliyetleri hakkında bilgi verdiler, Emel Bilenoğlu ise kendisinin yapmayı planladığı projelerini ilçenin sorunlarından ve çözüm önerilerinden bahsetti.

Dernek üyeleriyle sohbet edip, taleplerini dinleyen Emel Bilenoğlu, yerel seçim çalışmalarını, Kemerburgaz - Göktürk mahalleleri ve Eyüpsultan ilçesininde hayata geçirmeyi hedefledikleri  projelerinden bahsetti.




HASTANE BÖLGENİN EN ÖNEMLİ SORUNU
Mevcut yönetimin Kemerburgaz'da Hastane yapacağız demesine rağmen, ortada bir Hastane olmayışının hatta semt polikliniğinin ise saat 16.00 dan sonra hizmet vermediğinin altını çizen Bilenoğlu, Hastane olmadığı için kendisinin de mağdur olduğunu, '' Geçtiğimiz yıllarda annem kalp krizi geçirdi. Sizde çok iyi biliyorsunuz ki en yakın Hastane 15 km uzakta. Annemi Hastaneye yetiştiremedim ve annem vefat etti. Çocuğumun kolu kırıldığında 15 km araçta kolunu tutarak acı içinde kıvaranak Hastane'ye getirdim. Bende sizler gibi buranın sorunlarını çok iyi biliyorum. 5 yıldır Göktürk'te oturuyorum şimdi Kemerburgaz'a taşındım, sizlere komşu oldum. Bölgenin sorunlarını iyi biliyorum, çözümleri konusunda da çok iyi bir ekibimiz var. İnşaallah 31 Mart yerel seçimler sonrası göreve geldiğimizde sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğiz.'' dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Kemerburgaz Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Aktürk, CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu’na başarılar diledi.

Dernek Başkanı Celal Aktürk, geçtiğimiz kasım ayında Kemerburgaz'da düzenlenen Musa Can Hamsi Festivaline katkılarından dolayı Emel Bilenoğlu'na plaket takdim etti. 





CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı Emel Bilenoğlu, Kemerburgaz Karadenizliler Derneği üyeleri ile program sonrası bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz