Küçük yastıklar, bir salon dekorasyonunda mükemmel aksesuarlardır. Birkaç kırlent, bir odaya anında renk, desen ve konfor ekleyebilir ve dekorunuzu değiştirmek isterseniz kolayca değiştirilebilirler. Hızlı bir değişim isteyen veya büyük bir masrafa gerek olmadan bir rengi veya deseni test etmek isteyen herkes için idealdir, ancak bazı faktörleri göz önünde bulundurmayı gerektirir.

En iyi kırlent renkleri: Renk, muhtemelen çoğu insanın kırlent seçmeye çalışırken düşündüğü ilk şeydir. Dikkat edilmesi gereken en önemli şey, bir dekor yastığının her zaman üzerinde oturması gereken koltuk veya kanepeye uyum sağlamasıdır. Bunu başarmanın en iyi yolu; ya mobilya parçasına benzer ya da tamamen farklı bir renk aramaktır.

En iyi kırlent desenleri: Bir salona belirli bir desen dokusu eklemek istiyorsanız, en kolay yoldur. Vurgu desenleri seçerken, biraz cesur bir şey denemekten çekinmeyin. Renkler tamamlayıcı olduğu sürece, bir kumaş üzerinde desenli bir yastık çok eğlenceli olabilir. Sadece, desenlerin odanın içindeki renkleri ve kumaşları zenginleştireceğini ve bazı ilgi alanları eklediğini unutmayın, ancak çok fazla desen karmaşık ve dağınık görünebilir.

Dekorasyon stilinize uygun olabilecek kırlent çeşitleri için adresine göz atmanızı öneririz. Hem zengin desenler, hem de sofistike renklerden oluşan kırlent kategorisinden beğeninize uyan kırlent modelleri bulacağınızdan emin olabilirsiniz.