İstanbul’da güzellik, makyaj ve bakım denildiğinde akla ilk olarak Beylikdüzü kalıcı makyaj uygulamaları geliyor. Siz de makyaj yapmayı seviyor fakat yoğun günlük temponuzda buna pek de fırsat bulamıyorsanız kalıcı makyaj uygulamaları tam size göre. Günümüzde kadınlar iş stresi, ev yoğunluğu ve günlük rutinleri yüzünden istedikleri şekilde makyaj yapabilmek için pek vakit bulamıyor. İşte bu noktada imdada Mehtap Akdağ bu ihtiyacınıza çözüm üretiyor.

Kalıcı Makyaj Nedir Ve Nasıl Uygulanır?

Kalıcı makyaj uygulamaları, yüz bölgesine uygulanan ve steril iğneler kullanılarak yapılan bir makyaj türüdür. Ömrü 2 ya da 5 yıl arasında değişen bu uygulama tamamen bitkisel olup cilt için herhangi bir tehdit içermez.

Makyaj yapabilmek için uygun vakti olmayan kadınlar tarafından son zamanlarda sıkça tercih edilen bu uygulama için kullanılan iğneler kişiye özel ve tamamen sterildir. Makyaj uygulaması da tamamen steril ortamlarda yapılmaktadır Beylikdüzü kalıcı makyaj uygulaması İstanbul’un en çok tercih edilen hizmetlerinden biridir.

Kalıcı Makyajın Avantajları Ve Uygulandıkları Noktalar

Kalıcı makyaj uygulamaları başta zaman kaybı olmaması bakımından günlük hayatta büyük önem taşıyor. Bunun yanı sıra uygulanan cildin daha estetik ve kusursuz görünmesine de olanak sağlıyor. Günümüzde özellikle yoğun iş temposunda çalışan kadınlar tarafından tercih edilen bu uygulama kaş, göz kapağı ve dudaklara uygulanabiliyor. Beylikdüzü kalıcı makyaj uygulamaları da bu alanda önemli bir yere sahip.