Alüminyum folyo: Mükemmel bir tart hamuru pişirin. Esmer şekeri yumuşatın. Pasta süsleyin ve orijinal kek kalıpları yapın. Yuvarlak sandviç ekmeklerini ve diğer ekmekleri sıcak tutun. Ekstra büyük salata tabağı hazırlayın. Üstü ile ısıtabileceğiniz peynirli tost hazırlayın. www.trendkadin.net sitesi üzerinden ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz. Buz kalıpları: Yumurta, pesto, doğranmış sebze ve otları, tavuk çorbasını (hatta ARTAN ŞARABI) ileride kullanmak üzeren dondurun. Elmalar: Kızarmış tavuğun kurumasını önleyin ve keklerin tazeliğini korumasını sağlayın. Yeşil domatesleri olgunlaştırın. Yapışık esmer şeker tanelerini ayrıştırın.

Çorba ve et yemeklerinin fazla tuzunu emdirin. Kağıt havlular: Sucuk veya pastırmayı mikrodalgada pişirmek, tatlı mısırı temizlemek ve çorbayı süzmek için kullanın. Sebzelerin taze buzdolabının tertemiz olmasını sağlayın. Ekmeğin ıslanmasını ve tavaların paslanmasını önleyin. Kahve filtre kağıdı: Mikrodalgada yemek kaplarının üstüne koyun. Şarabın içine düşen mantar parçalarını veya kızartma yağının içindeki yemek kalıntılarını süzün. Dağılan, sosu veya yağı akan yiyecekler için kullanın. Karbonat: Meyve ve sebzeleri temizleyin. Balığı ıslatıp kokusunu yok edin. Domatesli sosların ve kahvenin asidini azaltın. Fasulyelerin gaz yapma özelliğini azaltın. Kabarık omletler pişirin. Ekmek tarifindeki mayanın yerine kullanın. Kürdan: Salamuradan sarımsağı geri almak için kullanın. Tencerelerin taşmasını önleyin. Patateslerin mikro dalgada daha çabuk pişmesini sağlayın. Salata sosunun Miktarını kısıtlayın. Sosisleri daha iyi kızartın. Lastik bantlar: Kaşıkların kabın içine kaymasını önleyin. Yolculukta toprak ve ya cam tencere kapaklarını sağlama almak için kullanın. Doğrama tahtasını sabitleştirin. Kaygan kapakları ve su bardaklarını daha iyi kavrayabilmek için kullanın. Limon: Patateslerin kararmasını veya pirinç tanelerinin birbirine yapışmasını önleyin. Guakamol’un yeşil kalmasını sağlayın. Pörsümüş marulu gevrekleştirin. buzdolabının havasını tazeleyin ve kesme tahtasını temizleyin. Özellikle cilt bakımı için de bu önerilere kulak verebilirsiniz!

Plastik torbalar: Yemek kitabını koruyun. Yemek pişirirken telefonla konuşmanız gerektiğinde ahizenin kirlenmemesini sağlayın. Bisküvi ve krakerleri kırmak, ezmek için kullanın. Harmanlama kabı olarak veya yıkanmış salatayı kurutmak için kullanın. Tavaları yağlayın. Sandviç ve dondurucu poşetleri: Hamur torbası yapın. Kullanılmış kızartma yağını atmak için kullanın. Bisküvi hamurunu renklendirin. Dondurmanın kristalleşmesini önleyin. Marshmallow’ları yumuşatmak, çikolatayı eritmek, ve artan gazlı meşrubatı saklamak için kullanın. Tavaları yağlayın. Tüm bunlardan bahsetmişken yemek tarifleri sitesini unutmak olmaz! Tuz: yağın sıçramasını önleyin. Pişirme sürecini hızlandırın. Katı pişmiş yumurtayı daha kolay soyun. Yumurtaların taze olup olmadığını deneyin ve suda mükemmel bir yumurta pişirin. Ispanağı daha iyi yıkayın. Salatanın gevrek kalmasını sağlayın. Buruşuk elmaları diriltin. Ve kesilmiş meyvelerin kararmasını önleyin. Krema ve yumurta çırparken ve sütün taze kalmasını sağlamak için kullanın. Peynirlerin küflenmesini önleyin.