Windows 10 gelişmiş sistem özellikleri ve sağladığı olanaklar nedeni ile birçok bilgisayar üzerindeki şu anda kurulumda olan en gelişmiş işletim sistemidir. İşletim sistemi olmasının yanında işlerin devam etmesi adına sağlamış olduğu uygulama ve programlarla son derece başarılı işlere imza atmıştır. Süreç içerisinde her bir programı tam anlamıyla kullanmak adına Yazılım Budur sitesinden bir takım anahtar satın alımları ve paket seçenekleri karşımıza çıkar. Bu aşamada Microsoft’un orijinal anahtarlarını uygun ekran özelliklerine göre satın almak gerekir.

Win 10 key fiyat aralıkları genel olarak ideal ve uygun boyutlarda yer alır. Windows'un birçok özelliğini en iyi biçimde kullanabileceğiniz morötesi Önel paketler, işlerinizi kolaylaştırır.

Win 10 Profesyonel Paketlerle İşinizi Kolaylaştırın

Almış olduğunuz anahtarlar sayesinde, bilgisayarınıza uzaktan bağlanabilir ve aynı anda birden fazla işi yapabilirsiniz. Windows 10, bilgisayarınızın sağlıklı bir biçimde çalışmasını destekleyerek, sorun oluşmasını önler. Bu süreçte Win 10 satın al seçenekleri üzerinden kolayca anahtar kodu talebinde bulunabilirsiniz.  Aldığınız anahtarlar iş günü içerisinde 15 dakika gibi kısa bir sürede mailinize iletilir.  Kolayca uygulanır ve aktif hale getirilir.

Aktif duruma getirilmiş kodlar, yalnızca aynı bilgisayar üzerinde kullanıma açıktır. Farklı cihazlara eklenemez. Bunun yanında sistemsel olarak onlarca farklı uygulamanın cihaz üzerinde etkin ve sorunsuz bir biçimde çalışmasını sağlayan içerikler, kişisel bilgisayarlarda tercih edilmelidir. 32 ve 64 bit ekran seçenekleriyle kolayca Yazılım Budur sitesinden tedarik edilebilir.