Yat sektöründe hizmet verdiği günden beri kalitesi ve sorumluluk bilinci ile en güvenilir isimlerden biri olmayı başaran firmamız, sevdikleriniz ile birlikte en lüks yatlarda farklı bir tatil yaşamanızı sağlıyor.

 Özel Yat Kiralama Hizmeti:

            Her biri farklı özelliğe ve farklı kapasiteye sahip olan ultra lüks yatlar, konforlu bir tatil geçirebilmeniz için gerekli tüm şartlara sahiptir. Son derece modern bir görünüme sahip olan ve kabin sayısı, tekne boyu gibi özellikleri ile farklı sınıflarda sunulan özel yat kiralama hizmeti, her türlü ihtiyacınıza yanıt verebilecek kapasitededir.

 Gulet Kiralama:

            Farklı ölçülerde ve niteliklerde tercih edebileceğiniz kiralık gulet seçeneklerinden ihtiyacınıza göre standart ya da lüks guletleri tercih edebilirsiniz. Kendinizi ayrıcalıklı hissedebileceğiniz zamanlar geçirmenizi sağlayan lüks guletler, huzur veren ambiyansı ile misafirlerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmektedir.

 Kiralık Motor Yat:

            Sizin için farklı olacak bir tatil deneyimlemek için en ideal seçeneği sunan kiralık motor yat hizmeti, modern ve şık dizaynı ile tüm sevdiklerinizle birlikte dolu dolu ve unutulmaz anlara imza atmanızı sağlıyor.

 breezeyachts.net/tr